Penis ako banán

Príspevok v téme: Penis ako banán
stanley

...no opica niesom, žeby mi to vyhovovalo. Takže vážne, môj penis je zakrivený dodola ako banán a kus aj doľava...bolo to tu už viackrát, ale napíšte mi vy, čo máte podobný problém a ako to riešite resp. skúsenosti pri sexe s banánikom...hmm vtipné to teda nieje! Vedel by niekto, čo s tým? (a baby, čo máte chalanov s penisom ako ja, napíšte mi Vaše skúsenosti a tak, či Vám to vadilo a pod.). Ďakujem

Gima

Chodievaj s ním pravidelne plávať do termálneho kupaliska, možno časom povedne. Skúšal si s ním závažie? Myslím, že bicyklovanie mu neuškodí.

xiaflex

Pred dvomi rokmi som si všimol, že môj penis sa začal čoraz viac zahýbať. Čím bol zahnutejší, tým väčšiu bolesť som pociťoval pri erekciách. Hoci som sa hanbil s tým ísť za doktorom, nakoniec som sa odhodlal. Moja diagnóza ma odrovnala – Peyronieova choroba. Počul som o nej, že sa prakticky nedá liečiť. Navštívil som množstvo lekárov a dúfal, že niektorý z nich nájde riešenie. Jeden vynikajúci urológ mi odporučil Pro Long System - track.prolongsystem.sk a už po pár mesiacoch som zaznamenal zlepšenie.

zhuska

Ahoj stanley
Ja mám priateľa ktorý ho má presne ako ty. A musím ti povedať, že ked som ho zbadala nikdy by som nepovedala, že sex s ním bude najlepší aký som kedy mala... naozaj :)
A tá poloha od zadu je fakt brutálna :)
Hor sa do milovaniaaaa :)

podvodnik8

Moj penis je tiež zahnutý smerom nadol a v sexe je to v pohode..poloha zo zadu je super...bod G je zasiahnutý

agina

Stanley vobec sa neobavaj, u chlapov je to pomerne caste.Poznala som jedneho, chodili sme spolu, potom sme sa rozisli ale nie kvoli jeho kvazi problemu, takze tak.Dokonca by som povedala, ze take nieco je pri sexe velka deviza...

aloj

Chlapec nemas sa coho báť ja som uz takých banánov videl az az...(v sprche po treningu)atd. Jeden kamos ma tiez takého a jeho kočka je stym spokojná, lebo ked to robia odzadu tak jej presne zasiahne bod G ;)

kardiolog123

moj mily- podla psychickeho hladiska sa nemas coho bat..ved nie je to zlate? bananik..kazdu zenu to urcite vzrusuje..vela muzom pripomina ten ktory penis nejake zviera,vec,osobu...ked ti pripomina banan, tym lepsie ..zahadu si objavil..partnerka musi byt urcite len rada ze ma v posteli ovocie..vzdy lepsie ako baklazan alebo palica..
Nechap ma zle..pisem v mene lekara..nemas sa coho bat..zakrivenie je v normalne tak isto ako sladke pokusenie pod perinou :)