Som v tom?

Príspevok v téme: Som v tom?
nikusik

Mam otazku už som raz bola tehotná...aj vtedy som brala antikoncepciu som nečakala bohužial ale v 7mes.tehotenstva mi dievcatko umrelo:( ..ale vtedy som ziadne priznaky necitila no teraz ma strasne bolia prsia casto potrbeujem spat a som furt hladna su to priznaky?! test si spravit nechcem kedze menzes mamd ostat az o tyzden..mate stym skusenosti?
Dakujem

lautida

Ok nikusik,Vsak si sprav test tesne pred menstruaciou pokial si mala nechraneny styk cca 10 dni dozadu mohlo by ti to uz ukazat.Drzim ti palce

nikusik

elena: hej presne furt spat dojdem domou z roboty a hned musim spat aspon tri hodky a o 9-10vecer spim zas jak babatko len to ze ja pri prvom som nemala ziadne priznaky okrem toho ze som viac jedla a spala viac a nic inac no ano znova jem viacej nakolk osom drzala dietu nevladzem hned mam boelsti zaludka ze musim jest..neco ako vtedy..ano aj prsia bolia co am vtedy vobec neboleli ale vobec tak neviem...
lautida: no skusam pockat ze ci mi pride menzes ale ono to ma prist az o dva tyzdne a dovtdy uz sa neviem dockat ze co sa dej enakolko som presla snecim tazkym a este raz o dieta prist nechcem k doktorovi som objednana z o tri tyzdne bohuzial :-/ inak volno nemam preto len som chcela vediet ze ci by to mohlo byt ale skusim asi ten test len aj vtedy som si spravila test skor neukazalo az po tom co mi menzes meskal neviem skusim terz cez vikend a keby nie budem musiet pockat .

Prezývka55

elena... okej zacnime prv pekne poporiadku:
1) som chlap
2) prsia ma nebolia
3) pospat by som si pospal
4) hladny nie som

elena...

prezyvka a prsia čo, bolia ťa, a chce sa ti furt spať? a si furt hladný? ... nato sa nikusik pýta. Nikusik to je teraz ťažko povedať, a ty by si čo chcela, byť alebo nebyť tehotná, čoho sa obávaš, alebo nevieš dočkať, napíš toho viac.

lautida

Tazko povedat ci si tehotna urob si test alebo pockaj do menstruacie.Ak si otehotnela aj pocas uzivania ha moze byt ze si tehotna.Preco si neurobis test nech vies ako si na tom?