Kiahne u dospelého

RNG

Kiahne su sposobene virusom varicela zostrix. Proti virusom je dobre si zvysitr viralnu imunitu, pozri cez google.sk pod slovami rng, herpes
Pridam k tomu este dalsie, ako monolaurin/lauricidin, citral, berberine a Sangre de Grado.
Ja mam dobre skusenosti z premnozenym VZV u starsich ked to nazyvaju pasovy herpes/shingles najma so silnym antiviralnym doplnkom, chaparal, 2 x 1 gram denne na dospelu vahu, tj telesnu vahu 75 kg.
Alkoholicky vytazok zo chaparalu je dobry ako postrek na vyrazky/pupaky, ale infekciu VZV treba adresovat najma zvnutra.
Na deti pomoze aj koloidne striebro a roztok GSE ako postrek.

Marrrka

Moja ročná vnučka dostala dnes 15.6.2012 kiahne, najnovšie štúdie hovoria:
Podavať FENISTIL a žiadne TEKUTÉ PUDRE, od pudrov sú väčšie jazvy, preto nie ! Nič, len fenistil a od teploty ak je privýsoka.
Kľudový režím, žiadne slnko, neškrabať...

km.

Moze byt dovodom,ze mi tyzden meskaju kramy ovcie kiahne???Kramy som mala dostat7.januara...ovcie kiahne som dostala asi sobotu12.januara a kramy este nikde...Prosim co to moze byt!P.SMam 19 rokov a uz mi to prichadzalo na cas(+ - 1den)a teraz uz vyse tyzdna nic!Tehotna nemozem byt,nemala som pohlavny styk!!!!

Danka

Ja som mala kiahnu vlani, mala som 39 rokov. Bolo to strašné, tiež teploty, trvali asi týždeň. Dávala som si len Paralen, nič iné sa ani neodporúča. Lekárka mi povedala, že v organizme prebieha infekcia, telo sa s tým musí vysporiadať samo. Natierala som sa tekutým púdrom. Treba len vydržať.Celé ochorenie mi trvalo asi 3 týždne, kým som bola práce schopná.

damaxy

no bude to musiet vydržat. Od teploty ako obyčajne paralen a podobné prípravky.Pupaky natierat tou bielou pastou dostat aj s mentolom aby chladila prípadne aj fenistil,hadam mu nieco dali.Pri teplotach ja využím aj sprchovanie,ale pri kiahnach kvoli infekcii sa to tušim neodporuca,dostatok tekutín,anakma trpezlivosti a neškrabat.