Ako najrýchlejšie schudnuť

odpovedam

Skus z jedalnicka vynechat pecivo, obsahuje zbytocne vela tukov. Pripadne si upec zdrave celozrnne placky (vajicko, celozrnna muka, korenie, sezam, slnecnice, uvarena kukurica - pripadne pridaj, co mas rada - zmiesaj dokopy, hod na panvicu a usmaz).

Ovsene vlocky vzdy premyvaj vo vode, pripadne ich uvar vo vode alebo mlieku, aby sa vyplavil zbytocny skrob. Na desiatu alebo olovrant si davaj obcas aj bielkoviny (cottage alebo tvaroh - biely jogurt, mlieko ci kefir ich maju malo).

Obed fajn, len castejsie konzumuj tie ryby, vhodny je losos, ma kvalitne dobre tuky. V ziadnom pripade nejedz pangasia.

Na veceru si stale davaj bielkoviny so zeleninou. Avsak mas velky casovy rozdiel medzi jedlom na obed a na veceru. Skus to nejako vyplnit. Vseobecne konzumuj vela bielkovin a zeleniny, podstatne je zaradit do stravy dobre tuky. To znamena jest vela ryb, olejnatych semien a orechov - vsetko nesolene, neprazene a strukoviny! Okrem toho je podstatne, na akych olejoch robis jedla. Vynechaj tie, co sa kupuju v potravinach, vsetko rob na kokosovom oleji. Zohrievanim sa totiz nemeni na zly tuk. Na studenu kuchynu pouzi trebars olivovy, lanovy, sezamovy olej. Ak chces spalit stary tuk v tele, spravis to jedine pomocou noveho a dobreho tuku.

Ak vsak mas uz hmotnost, pri ktorej tvoje telo funguje spravne a spravne syntetizuje hormony, velmi tazko schudnes. Niekedy to proste nasilu nejde. Ak robis pohyb, tak kardio cvicenia, pripadne intervalovy beh. Tym spalis viac tuku nez beznym behom.

kathyx

Ranajky o 8: napr. ovsene vlocky + jogurt/celozrnny chlieb + zelenina/2ks ovocia
Desiata o 11: ovocie
Obed o 2: polievka/maso so zeleninou + priloha/zel.salat/cestoviny/ryba
Vecera o 6: zelenina/tuniak/jogurt/ryba

Pohyb 3x do tyzdna hodina

tak

slečny ja som začal chudnúť asi pred 5 mesiacmi a dal som dole niečo málo cez 25 kg a konkrétne prestal som jesť po 17-tej hodine a taktiež pečivo no a jem tak 2-3 krát za deň kedy ako sa podarí a málo kedy do sýta a zabralo :)