Bojím sa že mám HIV

Príspevok v téme: Bojím sa že mám HIV
belinka123

Dobrý deň. Pred 2 a pol rokmi som mala nechránený pohlavný styk, vošiel do mňa asi 5-6 krát. Po 5 mesiacoch som ochorela, mala som aj vysokú teplotu, nejakých 39,5 aj viac °C, pričom ja som naposledy mala teploty ako dieťa. Moja doktorka mi povedala že to je zápal dýchacích ciest alebo dačo také. Odvtedy stále kašlem,soplím a mám v hrdle hlieny. A nič mi nezaberá. Som čítala, že prvé príznaky HIV sa prejavia po týždni-dvoch týždňoch. Ale ja sa aj tak furt bojím že či to nie je toto. A ešte v tom čase po tých 5 mesiacoch som schudla za 1,5 mesiaca asi 7-8kg. Neviete kde sa dá otestovať na HIV?

viktoriabb

no ono je to tak su hiv pozit. ludia ktory sa v noci potili tak ze sa museli ist prezliect a potom druha skupina vid ja sa v noci budili na navaly horka a spotenie sa na hrudi. Inak aj pri zacati liecby antiretrovirovkami je to bezny stav . Ja som to zistila tak ze nocne navaly tepla a neskutocne problemy s candidou. Bolo to priserne da sa povedat ze som to mavala pernamentne a na zaklade toho sme to aj zistili.

viktoriabb

Pokial je teplota nad 38 o primoinfekciu hiv sa nejedna. Uzliny si nahmatas? Alebo mas nocne potenie? Pri hiv sa clovek v noci sialene poti (ja som pozitivna )

matway

Ťažké a hlavne husté príspevky, ktoré sa pomaly už nedajú čítať! HIV, strach z tejto choroby...
Tak, ako teraz v politike, tak aj v medicíne medializujú kompetentný strach, alebo povedal by som vymývajú mozgi!

sklamani

Ludia neblbnite, sak ked Toto citam mate vacsi strach ako ja co s tym zijem uz 20 rokov. Tak netrtkajte s kadekym dajte sa vysetrit a potom zite kludny zivot aby vam zistili rakovinu lebo na tu skor umrete.