Ktorý z týchto parfumov?

Lulu2011

Chopard Wish bol moj prvý parfem, ktorý som si kupila za prvu vyplatu :) nostalgia :) krasna, tazsia sladka vona, ako obsypanie milionmi diamantov, tak sexi, tak zvodna, jedinecna, nadherny flakon v tvare diamantu, urcite odporucam, Hilfiger to bude nejaka nudna oblievacka podla mna...

lacoste1

Natalusenka, ak chces ozaj super parfum, odporučam ti volaco uplne ine ako pises
je to znacka Lacoste Eau de Lacoste pour Femme 90 ml parfémovaná voda, stoji okolo 45€ ale je super,pa

izotop

Nedavno bol zaujimavy film o parfumerovi z Francuzka a ten, ked pri verejnej poprave otvoril parfum, tak sa vsetci naokolo zacali vyzliekat a sexovat. Taky si zozen!.

apolo123

Natalusenka, Tommy Hilfiger - Tommy Girl. Pouzivala ho kolegyna a krasne na nej vonal, kupila som si ho aj ja a myslim, ze aj na mne rovnako krasne vonia. Dokonca sa mi viackrat stalo, ze sa ma nezavisle od seba vo viacerych obchodoch a s odstupom casu pytali cudzie zeny aky parfem pouzivam, ze krasne vonia.

lekno09

Hodí sa ten istý parfém rôznym ľuďom?

Nie. Každý človek má svoj jedinečný, od ostatných ľudí rozdielny vlastný pach, tak ako odtlačok prsta. Keď sa nanesie na pokožku parfém, spája sa s pachom dotyčnej osoby. Tieto rozdiely v pachu zapríčiňuje chemické zloženie povrchu pokožky. Žľazy produkujú tuk a pot, čo zapríčiňuje vlastný pach. Toto vysvetľuje, prečo ten istý parfém vônia na dvoch rôznych typoch pokožky odlišne.
Vlastný pach može teda viesť k chybnému nákupu, preto je nevyhnutné, aby ste si parfém vyskúšali na vlastnej pokožke, skôr ako sa preň rozhodnete.

natalusenka

jaj kablik kablik, asi ti na jednom z tých káblikov sedím alebo čo :DDD no ale ja sa hádať nebudem, aby to robilo niekomu dobre, každý máme iné úchylky..:DD niekto vybíjať si komplexy na iných :DDD :DD

kabel

normalny clovek si predsa neobjedna vonavku bez toho, aby ju ovonal :-DDD
ale u nataluseniek je to asi inak ako u normalnych ludi :-DDD

natalusenka

kabel no predstav si, že chcem vedieť cudzie názory, hlavne kvôli tomu, aby som vedela aj keď si objednám vzorky a tak...a to si ešte nepočul o tom, že baby si bežne objednávajú aj parfumy na slepo podľa recenzií? niekedy sa sklamú, niekedy naopak potešia a milo prekvapia...je to risk, viem, ale no doma je všetko ok, ale jasne, bez niečieho dodžubania by to nebolo ono :)))) ale na zasmiatie do nebolo zlé :)