Ake cizmy na siroke lytka?

Príspevok v téme: Ake cizmy na siroke lytka?
lenka7777777

ake cizmy si mam kupit? mam trocha tucnejsie nohy. nie velmi ale nechcem to este viac zdoraznovat. ziadne cizmy na opatku si dovolit nemozem, pretoze som vysoka, takze ziadny opatok nad 3cm neprichadza do uvahy.. neviem ci si mam kupit len clenkove cizmy, alebo tie vyssie cizmy ku kolenam. nevyznam sa

cizma

Opticky si mozes nohy zostihliet aj farbou. Kupuj si cizmy tmyvych farieb nie svetlych. Silnejsim zenam sa odporucaju odevy tmave, ktore zostihluju. Svetle farby pridavaju kila. Takze ziadne bezove, biele, cervene atd.
A pokial ide o typ tak v kazdej obuvi mas zrkadla. Skusaj, sama uvidis ako v ktorych vyzeras.Na radu predavaciek sa velmi nespoliehaj, tie velakrat nukaju aj to co cloveku nepristane a drahsie veci, aby mali zisk vyssi. Alebo si daj do googla. Ake cizmy na silnejsie nohy. Mozno ti nieco vyhodi.

ni-ka

zuzova-hm obtiahnute cizmy to je dnes dost problem...teda ja tiez nie som ziadne tintitko ale vacsina vysokych ciziem mi je siroka...potom mi v nich plava chodidlo a na lytku mi odstavaju...zeby preto ze mam cizmy 40-ky?mam pocit ze nam tie vacsie cisla robia siroke jak keby sme mali nohu jak stlpik...

Žužova

ni-ka ano presne tie som myslela :D ... No na tenučkých nohách je to pekné,na chudých nohách všetko krásne vynikne..ale otras ked to zase vidiš na každej druhej babe ..to je až v smiechu :D ..

určite by som na tučné lítka nedala objemné cižmy,skor niečo obtiahnuté ,koženkové alebo tak...