Čo mi je?

Príspevok v téme: Čo mi je?
N.i.c.k.a

Uz od stvrtka mam divne pocity v bruchu, nie je to ako bolest . Ked si lahnem na brucho , tak to trosku ustupi. Nedokazem lezat v klude, neustale musim hybat nohou. Je to neprijemne, nemozem sa na nic sustredit a ked sa sustredim na ten neprijemny pocit tak znervozniem . Co to moze byt? Nemam pocit na vracanie a ani hnacku .

zrkadlovka

ono nieje jednoduche zrkadlove obrazy pochopit bez toho, aby si vedela co zrkadlovka je a ako sa s nou robi... na to potrebujes kouca.

zrkadlovka

N.i.c.k.a opakuješ, že nedokážeš byť v kľude, nedokážeš sa sústrediť, nervozita. Toto sú tvoje kľúčové slová, ktoré ti chcú niečo povedať.

N.i.c.k.a

Mam za sebou uz vela crevnych chripok ale toto je ine, kus slabsie ale som z toho velmi unavena a vycerpana . Casto mi treba mocit a stale potrebujem nieco jest . Ked som niecom zaujata, alebo nieco robim tak to nrpocitujem ale akonahle som trodku v klude tak zo zacina

zrkadlovka

ak chceš vedieť, čo ti je orgánovo, budeš musieť zájsť za lekárom. Keďže vravíš, že nemáš žiadne symptómy, napr.črevnej chrípky, je viac ako pravdepodobné, že ti ani nič nenájdu. Každá choroba, každý symptóm je zrkadlom tvojej mysle. Ty niečo nežiješ, čo by si mala. Pomocou Zákona Zrkadlenia, môžeš prísť na príčinu tvojho problému. Vychádzam z toho, keďže ťa to trápi, je najvyšší čas na zmenu.