Detoxi - pad - náplaste liečivé

miriamka-sla

Nevyhadzovala by som peniaze za takúto hlúposť. Kúpte si radšej v lekárni balíček sypaného psýlia a detoxikujete si poriadne tráviaci trakt.

Kdo by náhodou chcel kúpiť, prečítajte si tento článok www.polakova.sk a určite to nekúpite

peter t.

Dúfam, že ti v servise nalepia na kapotu nejakú náplasť, vycáluješ 100€ a odídeš spokojný, motor ako nový.
Že sa z náplasti dokáže niečo do tela prijať môže byť. Ale čo to je za sprostosť veriť, že nejaká náplasť dokáže z tela vycucať toxíny. Miesto toho aby ste sa prebehli po vonku, dobre spotili a osprchovali sa, budete ležať pred TV, trepať do seba zemiakové lupienky a na bruchu náplasť na chudnutie, na nohách na detoxikáciu ... a na hlave proti blbosti.

igizip

Nech tu má ktokoľvek akýkoľvek názor na detox náplasti, osobne si myslím, že človek minul v živote viac peňazí za podstatne väčšie hlúposti. Nech je čierna čiernou vždy, je to jedno. Keď my sme prišli na liečebné účinky repíku, tak číňanci dávno liečili podstatne závažnejšie choroby, a z ich liečiteľských skúseností ryžujú aj Amíci.
PS: 1 krabička cigariet - 2,80€, jedna 5 dňová kúra priamo z číny - 1,49€; takže "neveriaci" prečo neskúsiť? Alebo veríte v Boha a ten Vás spasí?!

Lubatenko

Vy ste na hlavu. Jak chcete mat organizmus uplne cisty, netoxikovany? Dospeli ludia a taki dilingezi :D, nic v zlom, ale vsak to sa neda, to da rozum. Vsetko je tu spinave, aj vzduch co dychame, aj vo vode je chemia. Nebudte naivni. Zdravo sa stravujte, pite vela cistej vody a pohyb - ked uz nic ine, aspon prejst peso do prace a z nej. Striedmost je zaklad dobrej fyzickej kondicky.

adaaa90

Mam za sebou 10 dnovu kuru s detoxikacnymi naplastami GREEN SAP SHEET, ktore som nasla na -odkaz odstránený- a som velmi spokojna, o mesiac objednavam dalsie, vraj staci uz len 5 dnova kura raz za 2, 3 mesiace

Karkulka000

ahojte, mala som to šťastie vyskúšať detoxikačný prístroj aj náplasti... náplasti sú celkom fajn, ale na prístroj to nemá ... a kto tvrdí, že je to hlúposť tak nech si to najprv sám vyskúša... ale nie raz si to dám a dovi dopo nepomohlo tak kašlem na to, ale pravidelne.. dokonca mojej známej to pomohlo keď mala problém so steheným svalom a prikladala si náplasti tam kde ju to bolelo ... ona mala náplasti so stránky dixo.sk značku si už nepamätám... vyvážená strava je síce fajn, ale v každej strave sú nejaké chemikálie a pridané látky, ktoré sa v tele usádzajú.. takže podľa môjho názoru občasnou detoxikáciou nemôžete nič pokaziť.. prinajhoršom to vylepší postavičku =D

Zornicka

Mám otázku pre tých, čo tvrdia, že detoxikačné vaničky su podvod- Vyskúšali ste to už niekedy? Pretože ja ano- u známej a nebola som sama a videla som ten markantný rozdiel a aj cítila. takže - " kým nevyskúšate- nesúdte". !!!!

wings

Cely tento cirkus s detox naplastami je smiesny podvod. Ked sa na ne lepsie pozriete, vsimnete si, ze material pod krycou vrstvou je ciernozeleny, co sa asi tak stane, ked si to na par hodin nalepite na chodidlo? No predsa prenikne pot do naplaste a ta hmota presiakne cez kryciu vrstvu, takze to bude tmave na povrchu. A clovek ma dobry pocit, ako mu to funguje:-))))
Sam som to skusal par tyzdnov, ziadna citelna zmena. Na detox je lepsie dat si par tyzdnov ryzovej kury s nelupanou ryzou a bez soli, to budete prekvapeni, ako sa budete citit!

bodkaxxx

strašne smrdia, ved ten zápach sa nedá zmyť z tela, ako môžete také niečo používať a chystať sa dokonca na dalšiu kúru?