Žalúdok, candida

Príspevok v téme: Žalúdok, candida
Emare

Dobrý deň, pán RNG, chcem sa opýtať na viac, myslím že súvisiacich príznakov-ochorení. Mám 21r. Posledný rok ma trápi vag. mykóza, na kt. som sa už x-krát liečila, no stále sa vrátila...ale o tom som už prečítala všetko možné, vrátane Vašich príspevkov na túto tému. Začala som brať teda oregánový olej, výťažok z grapefruitových jadierok a kokos. olej. nejedla som žiadne podoby cukru, ani zemiaky, ani klasickú ryžu(len natural hnedu)....väčšinou zeleninu aj cmar s živou kultúrou a pod... na chvíľu bol pokoj, avšak začala som kus aj jesť curky, no nie veľa. a zase...ešte k tomuto všetkému chcem dodať že mávam pálenie záhy(na ktoré som tiež prečítala aj Vaše príspevky) no celkom som neporozumela čo treba vlastne jesť? keď píšete,že je to nedostatok kyselín v žalúdku, a treba teda jesť zásadotvorné potraviny a žiadne cukry. ako mám docieliť teda aby môj žalúdok správal normálne :-( rovnako ako aj s tou candidou.. (ešte chcem dodať že nikdy som nekonzumovala žiadne sladené, chcemické napoje ani nič také...)veď pijem väčšinou minerálku, vodu, bylinné čaje... je miliarda ľudí čo sa stravujú vo fastfoodoch, pijú coca colu a neviem aké svinstvá a nemajú žiadne takéto problémy, ja som už zúfalá :-( ešte jedna otázka, keď idem si ľahnúť po obede, alebo pospať kus, vždy keď sa zobudím bolí ma brucho, mám kŕče v bruchu aspoň ďalšie dve hodiny...(spím pomerne s vystretým bruchom...) Dúfam, že si nájdete čas na tento "román" a poradíte mi ako sa stravovať, čo robiť, aby som mala zase pokojný život...ďakujem

hanka9

RNG
tvoje informacie a odovodnenia su podla mna naprosto logicke a v drvivej väcsine podoprete vedeckymi vyskumami, dôkazmi. Suhlasim.

P.s- nemam ale jasno v tomto. Nie je pri jednotlivych preparatoch vyhodnejsie, pripadne bezpecnejsie, ked ich pri istej liecbe pouzijeme celostne, t.j. nie len ich izolovanu jednu zlozku (ucinnu latku) ?

Viackrat som totiz citala ( ale neviem ci aj spravne pochopila), ze „cela“ droga pri liecbe takto moze posobit synergicky, komplexnejsie, resp. vhodnejsie na lieceny organ. Co Ty na to?

RNG

Zialbohu, dnes je situacia okolo chorob a parazitov inaksia, ako niekedy. Cestovanim rozvojom potravinarskeho priemyslu. vyssim zamorenim a prevozom roznych potravin a inych predmetov krizom krazom po celom svete sa dnes aj na Slovensko dostavaju nakazy a parazity a zamorenia, co tam predtym nikdy neboli. Takze sa clovek musi branit viac, ako kedysi tj musi mat k dispozicii silnejsie prostriedky ako niekedy.
Medzi mojimi predkami bolo viacero chyrnych bylinkarov, takze osobne mam k bylinkam velmi dobry vstah, ale dnes modernymi metodami a lekarmi, co sa tym zaoberaju sa vytvorili z nich ovela silnejsie a ucinnejsie vytazky a prave to sa tu snazim propagovat. A samozrejme kedze dnes je svet globalny, tak ma clovek pristup k tomu najlepsiemu a najucinnejsiemu, co na svete existuje, nielen k miestnym bylinkam.
Slovenskom uzemne tvori len 0.1% sveta a tak tam hladat vsetko najlepsie a najucinnejsie je tak trochu naivne.

klokanka*

Pri všetkej úcte, vážim si rady RNG a tiež z nich čerpám, ale naše staré mamy mali tiež dobré recepty na prírodnú liečbu a nepoznali grepfruit, lebo mali len to, čo u nás dopestovali alebo v lesoch a na lúkach vyrástlo. Mňa vyliečila pred rokmi moja stará mama svojou cesnakovou tinktúrou, ku ktorej som pridala kvalitné probiotiká (kupujem na internete - mojezdravie.sk (10 miliárdové cmúľacie) Plesne sú preč už niekoľko rokov. Medzi tým sa dá už kúpiť Cesnak v tabl.,tiež na tej istej stránke liečebnej výživy,je aj s petržlenom. Tinktúra predsa len zapáchala a mohla som ju len cez prázdniny.
K tomu keď budeš pokračovať v správnom stravovaní (bez cukru), tak sa mykózy zbavíš. Samozrejme cesnak a probiotiká musíš užívať dlhšie, aby sa telo malo čas vyčistiť od plesní.
Viem, že protiplesnová diéta musí trvať najmenej 6 týždnov, kým tie potvory uhynú a začnu sa z tela vyplavovať. Na stravu ale musíš podľa mňa dávať pozor celý život, aby sa znovu nepremnožili a sem tam doplniť probiotiká.

RNG

Na dialke nezalezi. Dnes v globalnom svete mozno dostat cokolvek odkialkolvek, staci na to platna medzinarodna kreditna karta. Posta to dopravi tak isto kamkolvek. A nie si limitovana len na ten tovar, co na Slovensku niekto importuje a besne predrazi, ale mas cely svet na vyber.

Emare

Ďakujem za rady aj Váš čas, pteskumam moznosti ako sa to objednava odtial (nikdy som z takej dialky nic neobjednavala...)

RNG

Nuz uvedom si, ze aj grapefruity su zo severnwej, juznej ameriky alebo australie, alebo najmenej z Izraelu. Takze aky rozdiel je to?
A co sa tyka podomacky luhovanie, to ti nevyrobi ani mizerny citrovotal, nie ze pravy ucinny citricidal.
Ale ked nechces objednavat priamo zo zdroja a chces platit za predazene produkty od importerov a distributerov, nech sa paci. Teda ked ti to vobec dovezu, o com zatial nic neviem.
Dovazaju do ich zatial len GSE, ktory dnes nestoji za vela, nie o vela viac, ako domaci citrovital. Teda daleko od praveho citricidalu, professional, ktory tu radim dnes vylucne.

RNG

aspon vidite, ako strasne sa snazia tento ucinny produkt znicit na trhu, ze vymazu aj rozne informacie okolo neho.
Ked chcete povodnu tabulku z roku 1982 na ucinnost citricidalu, podarilo sa mi to vcas zachranit, mozete to najst cez google.sk pod rng citricidal.To bola tabulka, ktoru BioChem research nechal vyrovit ako dokaz, ze ich cemicke spracovanie vyprodukovalo novy produkt, ktory v prirode neexistuje a je ovela lepsi, nez povodny vytazok z grapefruitovych semienok.

Emare

ak mám pravdu povedat, neviem si predstavit, ako by som to ja z ameriky objednavala, a na druhej strane je to aj dost penazi (no urcite menej ako som u investovala samozrejme) ale skor si viem predstavit ako si rozdrvim jadierka grapefruitu v mažiari a nechám ich vylúhovať vo vode aspoň deň(alebo alkohole aspoň týždeň?) :D a myslíte že by to bol dobrý nápad? :) mňa už napadne hocičo...