Ľanový olej

BJ

Chcel by som prispiet do tejto temy, ze sa nestotoznujem s nazorom odpovedam, a celkovo, ludia v bielych plastoch su velmi naivny. Hlavne na tie ich referencie a "zdroje". RNG je stara skola, toho nieje take lahke prekabatit, ako tychto novych 20 rocnych laborantov, co si myslia, ze pohltali vsetko mudrost sveta. Tam hore v politike, je nepekny boj o peniaze a podla toho dopadnu aj studie. Dokonca sa aj rozhoduje, co sa bude skumat, lebo nieco, ked je jasne, ze vyjde kladne (napriklad, keby sa otestovalo MMS na zvieratach, ci lieci malariu a vyslo by, ze zo 100%nou uspesnostou), tak na taku studiu sa zamerne ani nikdy nevyhradia peniaze z oficialneho statneho rozpoctu. Je preto usmevne, vidiet tychto ludi v bielych plastoch, ako skalopevne veria tym svojim "studiam"

Zdravy zivot

Dobry den ..zaujima ma kde zozeniem kvalitny lanovy olej ako sa tu uvadza hnedej farby s orieskpvou prichutou..dakujem za odpoved:)

SalviaD

Jediny, ktory nebol nikdy horky, mam overeny od znacky Bioplanete. V Bratisla e sa da kupit v bio obvhodoch v nakupnych centrach alebo objednat na superfoodshop.sk

Ľubomír D

Ak chcete kúpiť ľanový olej.
Treba pozerať na exspiráciu .U ľanového oleja je krátka doba exspirácie.
Olej musí byť uskladnený v chlade a jeho chuť nesmie byť horká .
Tento produkt nemá byť v obchode v regáli,ale v chladničke .
Tu je link

koloid.sk

www.koloid.sk

Je tu Ľanový olej dr.Budwig

RNG

Odpovedam, ja som pracoval ako vedecky pracovnik na Akademii vied uz v roku 1969 a mozem ti zodpovedne povedat, ze falsovanie vysledkov je ovela lahsie, ako si myslis. najma v kapitalistickom systeme, kde peniaze diktuju prakticky vsetko. A toboz take hrozne peniaze!!!
Co sa tyka jej nominacie, o tom nie je pochyba, to sa len teraz dodatocne snazia zamaskovat, podobne ako utocia aj na Linusa Paulinga, kde kupili jeho ustav a pod jeho menom vydavaju celkom rozdielne spravy, ako hovoril on za svojho zivota.
lightsv.org
wiki.answers.com
healthwyze.org
Myslim ze najlepsi dokaz o konspiracii je to, ze v USA nas monopolny FDA dosiahol, ze kazda ina metoda, na liecenie rakovin, ako oni prehlasia je trestna, aj keby hned bola na stovkach ci tisicoch pacientov uzitocna. To je samozrejme protiustavne a to jasne dokazuje, aka je moz tej onkologickej mafie. Iny vyraz na nich neviem najst, ked zabranuju dokonca protiustavne sirit ucinne a lacne metody na liecenie rakovin a pacienti musia na ne utekat do zahranicia, kde im poistovne nezaplatia nic, aj ked sa uplne vyliecia, co je jasny dokaz, ze tie metody pracuju.
Mnoho znamych ludi sa takto vyliecilo, napr uz davno prezident Reagan isiel do Nemecka sa liecit z rakoviny, uspesne, hypertermiou a sprava o tom prenikla von az teraz nedavno.
Tj ani prezident nemohol ludom povedat pravdu, taka je moc onkomafie.A ked to nenazves konspiracia, tak potom co je ?!?

odpovedam

Ja nepopieram ulohu antioxidantov a ani nepisem, ze tvaroh ci esencialne kyseliny su zle. ja sama ich denne konzumujem. Aj moja rodina cely zivot, dokonca domaci tvaroh a dvaja v rodine na rakovinu umreli. Podpora je dolezita, takisto uzivam doplnky stravy v co najprirodzenejsej forme. Iba pisem, ze to, co budwigova (alebo jej niekolko krat reinterpretovane idey) vydavaju za liecbu liecbou nie je. Toto su veci, ktore sa lahko overia a aj sa tak stalo. Ucinok sa nedokazal. Su to veci, ktore si moze overit ktokolvek. Pracujem v oblasti vedy a stojim si za tym, ze vysledky sa velmi tazko falsuju a zamlcuju. Prave preto, ze na mnohych vyskumoch pracuju rozne timy, v roznych krajinach a v roznych casoch. Urcite sa stavaju aj preslapy, ale tych je oproti celku minimum. Budwigova nie je laureatkou nobel. ceny a je dovod, preco cenu nedostala. Rovnako tak budwigovej centrum a jej dokumenty nemozno povazovat za relevantny zdroj, zdroj musi byt nezavisly. Preto sa takymto veciam vyhybam. ale kto naozaj chce, dopatra sa. Mozno aj zlozitejsie, ale da sa to.