Ako nedavat najavo stres, nervozitu, strach alebo hanblivost?

Príspevok v téme: Ako nedavat najavo stres, nervozitu, strach alebo hanblivost?
Leen-a

No ako? To je moja otázka :) Vzdy ked sa mám stretnut s niekym novym alebo s niekym na kom mi az pri moc zaleží mam strašny strees a straach ze to pokazím, ze budem taká strnulá a bla bla.. Viem , že to má vela ludí, ale ja to mám vo velkom množstve ! Proste niekedy je to aj zlaté, ked ste taky hanblivší a tak, ale niekedy je to uz pri moc, a moja otazka je , ako sa toho zbavit? Alebo ako to aspon zatajiť a správat sa normálne a v pohodičke? A nehovorte mi, ze nemám na to mysliet, lebo to sa nedáá :D Moj rozum sa v tomto nikdy nezastaví :D Tak? ..

excentrik

Xanax (Frontin) alebo Diazepam.. predpise ti to cvokar. Nemusis nic zlozite vysvetlovat, len mu povedz ,ze mas tremu atd.

???

asi je to z toho že maš nizke sebavedomie a neveriš si.Začni si myslieť keď sa s niekym stretneš že namiesto hlavy ma na ramenach kapustu..

Laura93

ja to riešim jednoducho :) vzdy si hovorím ze ked mi nejde o život nejde mi o nič :D a velmi mi to pomáha

aj ked som sla napr. na pohovor, tak som si to stale opakovala a na stres som ani nepomyslela, bralo som to tak ako to je, povedala som si ze to dopadne tak ako to dopadnút má..nieje sa čoho bát

Ved preco by som sa mala bát nového cloveka? Čo mi môze spravit? Zje ma? NIE! tak? kde je problém?

RNG

Stres netreba len maskovat, ale ho treba zo zivota co najviac vylucit. Je to zabijak a po case vedie k hromade, stovkam roznych vaznych zdravotnych problemov. Ako na to najdete pre zaciatok napr cez Google.sk pod rng,stres pripadne aj v teme spanok, kedze tieto dva su uzko spojene.

Leen-a

Ja by som povedala ze sa tomu vystavujem dosť často a predsa sa to nezlepšuje.. Zlepší sa to len ak mám taku naladu , ze ma nic netrápi ale to je raz za sto rokov..

mocacino

innerworld to by som netvrdila, ale moze to pomoct. Zober si kolko spevakov, hercov v divadle, moderatorov sa uz priznalo ake stresy a tremy maju pred vystupenim a uz predtym vystupovali na verejnosti x krat a predsa..

mocacino

Tak nestresovat, nemat strach, obavy a nervozitu dokaze len malokto a uplne vyrovnany a sebavedomy clovek. A najma ked je vystaveny novym situaciam a osobam, ktore nepozna. Skus cvicit nejake dychove uvolnovacie cvicenia.