Oblicky - mechur?

Príspevok v téme: Oblicky - mechur?
Fero M.

ahojte. Chcem sa spytat ci nuekto z vas nema podobny lroblem Vzdy ked sa napijem vacsieho mnozstva vody pocas necinneho.dna napr. 3-5 deci vody, tak do 20 minut som na wc avsetko vymocim. Onk by to probkem nebol ale tym padom uz podvedome vodu nepijem koli obtazovaniu behanim na wc a nasledne ma boli cely den hlava..
Nejaky napad?

Fero M.

no nemam ziadne viditelne infekcie a ani zena nema ziaden problem aj ked nad tym porozmyslam tak sa stazovala pred tyzdnom na nejaky hnedy vytok...
Mns obcas bolia oblicky alebo semennik, nejak som si na to zvykol.uz. A ako som vravel tak vsade ma odbijali so zakladnym vysetrenim

Ivka 1

No pri hyperaktívnom močovom mechúre sa ťažko dodržiava pitný režim .Skúste piť v menších dávkach a častejšie. Nedostatkom tekutín sa preruší vyplavovanie škodlivých látok z tela,krv je hustejšia,životne dôležité orgány ako srdce a mozog sú nedostatočne zásobené krvou a živinami.

Maoam

Fero, musis poriesit ten mozny zapal, navstiv ineho urologa, nechaj si vziat aj ster z uretry, kultivaciu po masazi prostaty - tam sa väcsinou najdu tie skutocne patogeny, sposobujuce zapal, dolezite je zistit aj, ci nemas napr. chlamydiovu infekciu.
Darmo budes cvicit a Co., ak mas uroinfekt, ktory presiel do chronicity a ako som spravne pochopila, ovplyvnuje to uz aj tvoj sexualny zivot. A pred plodenim potomka by malo byt zdravotne vsetko OK, pretoze jednak mozes nakazit zenu alebo mat problem casom s plodnostou, ak ide napr. o chronicku chlamydiou infekciu. Ak ide o ine patogeny (bezne crevne bakterie napr.), aj tak potrebujes dlhsiu ATB-liecbu, idealne v spojeni s enzym. terapiou, prostata sa lieci dlho a je lepsie podporit imunitny system pocas dlhej ATB-liecby.

Fero M.

No musim nieco vymysliet. Mne celkovo voda nechyba. Ja som schopny v lete cez horucavy vypit len liter vody na den vratane vody k ranajkam, ovedu a vecere. Nejak som si zvykol uz ale samozrejme ma csstejsie boli potom hlava zrejme. A ked sa to snazim dohnat tak ked do seba nalejem pol litra tak je vonku do pol hodky

Ivka 1

Fero pravdepodobne pôjde o hyperaktívny močový mechúr. Pomáhajú cviky na posilnenie panvového dna a pitie Berry nectaru.

Fero M.

no mal som jeden cas urcite problem s mocenim a s prostatou ale lekari ma vzdy presvedcili ze mi v podstate nic nie je..

Par krat som sa pekne lrechladil v praci a odvtedy sa to asi skryto vezie a mam pocit ze to ma vplyv aj na ine veci...

No ide dobre :-):-) zijeme si v klude a a na druhy rok hadam potomok bude. Teda taky je predbezny plan :-)

Maoam

nemas chronicky zapal prostaty alebo neprekonal si v minulosti zapal prostaty a mozno nebol dosledne prelieceny?

inak ako bezi manzelstvo? chybal si tu :-)