Má ten vzťah zmysel?

Príspevok v téme: Má ten vzťah zmysel?
lenja343

Mám nového priateľa a neviem či ten vzťah ma zmysel a čo robiť. Neviem cítim sa veľmi divne. Mám pocit ako keby to bolo nesprávne že sme spolu ale zase aj to najlepšie. Myslím, že je to aj preto že som sa nedávno rozišla s priateľom a už mám nového. Bývali mi ešte občas napíše aj zavolá že ako sa mám a tak.... Neviem mám pocit, že keď som s tým novým tak že k nemu asi nič necítim. On mi stále hovorí ako ma ľúbi a že už mu chýbam a take.... Mám výčitky a neviem ako ďalej som z toho na nervy. Som šťastná že smespolu ale zároveňaj nešťastná. Neviem ako ďalej. Budem vďačná za každú radu.

lilyiankaa

mala by si sa dať najprv dokopy z predošlého vzťahu anie si hneď začínať nový .... preto je to s týmto terajším také nemastné neslané, rýchlo si sa vrhla do druhého vzťahu

winki

Tak v prvom rade máš nedoriešený svoj bývalý vzťah.....a preto ti nedoporučujem rozvíjať ďalší vzťah.

lenja343

Bolo to zložité...on sa bozkaval s mojou kamaratkou a riešili niečo spolu ale on povedal, že ja som sa ešte pred tym s nim rozišla čo nebola vôbec pravda...... Pol roka...... Preto lebo ma o to prosil aby sme to skúsili že ma veľmi ľúbi a ja som sa chcela pohnúť vpred.Inak rozišli sme sa pred 3 týždňami.