Čo sa to so mnou deje - problém s únavou

Príspevok v téme: Čo sa to so mnou deje - problém s únavou
IvannaZaj

Uz 3roky mam problemy s unavou.A to aj vtedy ak spim 9-10hodin.Nepocitujem vsak unavu fyzicku ale taku ako keby som stracala vedomie.Tento stav sa mi mi opakuje kazdy den hned po tom ako pridem do skoly.Hned ako si sadnem,po chvili na mna pride taka unava ze nedokazem nic robit,nedokazem sa sustredit ani vnimat.Citim uplne znicena.Okrem toho mam mierne zavrate v hlave ktore mi sposobuju pocit na vracanie.A otazieva mi hlava, od krku a hlavne citim tlak v pravej casti hlavy ale nie bolest. Cely den s tym musim bojovat a ked sa snazim spomenut na predchadzajuci den mam pocit ako by sa mi len snival ale pamatam si ho.Taktiez mam neustale zakalene,leskle oci,opuchnutu tvar a biely povlak na jazyku. Za posledne 3 roky som rapidne zostarla v tvari, zacali sa mi robit silne vrasky pod ocami a na krku, aj ruky mam ako zena v strednom veku a to som mavala kedysi naozaj peknu plet.Povedali mi to aj kamarati a rodina, tiez su zufali pretoze vidia ze sa so mnou nieco deje, nikdy nemam energiu a vraj vyzeram strasne strhano, ako keby som drogovala alebo pila. A to aj napriek tomu ze sa zdravo stravujem a casto cvicim.Okrem toho mi niekedy strpne prava cast hlavy a nekonzrolovane mi nou mikne.Ale to sa mi stava zriedkavejsie hlavne pri psyhickom vypati.Snazila som sa o mojich problemoch povedat mojmu doktorovi ale krvne testy pred pol rokom nic neukazali.Kedysi som bola liecena na helikobaktera a anemiu.Myslela som si ze to moze byt znovu anemia ale krve testy boli negativne a po poziti zeleza mi prislo velmi zle. Som uz zufala,mam 20 rokov a citim sa ako by som umierala.Kazdy den sa musim prekonavat,snazim sa na to az tak nesustredit ale vsetky priznaky sa kazdym dnom zhorsuju. Prosim Vas o pomoc!

_meno

tak tak ako sa tu pise
si chora navzdy a nikdy tomu nebude inak, neni ti pomoci tvoj osud je davno predurceny, treba ti lieky, budes behat po doktoroch, nevedia ti urcit diagnozu, pojdes na operaciu, zase lieky, sa tes na svoje choroby :D :D :D
poviem ti rovno si skoncila :D :D :D
ale nie len si robim srandu z myslenia ludi :-)

Toska

Vieš je to ťažke povedať lekárovy urobte mi to alebo ono.Poniektorí sú ješitní a just Ti nevyhovejú.Aspoň presaď u všeobecneho lekára nech ťa pošle na interne.Internistovi kludne spomeň že aj tu boreliozu.

Toska

Ivanna,to že si stale unavená nieje bezdovodne.Helicoba.sa zvykne vracať,možno máš premnoženu candidu,jazyk o tom svedči.Oči myslim su leskle pri enokrinolog.problemoch.Ja na tvojom mieste dám si urobiť vyšetrenie na cukrovku,pytala by som sa na gastroenterol.endokrinolog alebo k všeob. internistovy a jemu povedať o svojích problémoch.

_meno

Ahoj IvannaZaj

Chyba ti .. chut zit :D ?
Podla toho co pises ta skola nieze nebavi, ale nici
(ale mozes byt rada ze to nie je fyzickeho povodu kedze testy si mala OK)
Skus sa viac nadchnut pre kazdodenne cinnosti, najst v nich zmysel a zabavu :)

TinaM

Nesnaz sa to povedat tvojmu doktorovi ale mu to povedz. A trvaj na tom,aby to riesil. Nech ti spravi poriadne testy, na rozne bacily a parazity, lebo to, co opisujes naozaj nie je normalne. Musis ho prinutit,aby to riesil a ak nie, tak ho zmen.