Xanax, alkohol, závislosť

Príspevok v téme: Xanax, alkohol, závislosť
mackani

Ahojte, moj otec berie dlhodobo xanax a už si vyvinul na tom závislosť. Furt každý deň to kombinuje s alko a je agresívny, zlá koordinácia a komunikácia. Myslím,že je aj na alkohole závislý,len čo s ním :/ Vôbec neviem,rada by som mu pomohla. Každý večer sa ožere jak prasa,začne nadávať,neovláda sa a na druhý deň si to pomaly nepamätá. Mama je z toho "na prášky". Bol aj u psychologa,ale on si nedá nič nepovedať. Dáte mi nejaké rady? Ďakujem, lebo ked bude pokračovať,tak to nedopadne určite dobre.

luciano

My sme mali podobné problémy so svokrom. Nakoniec sa prepil do takej demencie, že nebol schopný jesť a udržať stolicu. Dali sme ho do Domova sociálnych služieb, tam mal výbornú starostlivosť, ale už bol tak dementný, že nás nespoznával. Nakoniec po roku pobytu v DSS zomrel.

Agnes998

Jaj tak. Tak to s tym asi fakt vela nenarobis, snad len jak dospejes, co najskor odist z domu lebo s nimi to asi bude peklo cim dalej tym vacsie

kukuk

este som zabudla,ze lekari nezavisle od seba vsetci hovoria zbavit svojpravnosti.Brat bu zobral obciansky,lebo by si nabral dlzoby.

kukuk

moj otec je alkoholik dlhe roky,pomoct sa mu nedalo,skusali sme vselico.Z liecenia ho poslali domov lebo ze vraj nema uz mozog,prepite nohy a vsetko cele telo. a nespolupracuje.Pije dalej chudne niekedy ani neje.

Agnes998

A to pije na xanax este aj alkohol? No ak je to tak a neprestane s tym, dlho vam nepozije. Pomoct sa mu da ale to by musel chciet on. Xanax treba vysadzat postupne, mal by sa poradit s lekarom. Ak absolutne odmieta spolupracovat, skuste este sa porozpravat s jeho lekarom, skor tvoja mama ako ty a nech mu povie, ze kazdy den chlasce nech mu to dalej nepredpisuje

kabel

mackani, ked to odmieta riesit tvoja mater, tak sa na to mozes akurat tak vysr.t, nezmozes absolutne nic. A ta tvoja matka je podla vsetkeho tiez nie v poriadku, co sa tyka hlavy, ked mu ten xanax este ona chodi predpisovat, to je vazne silna kava..lutujem ta, ze mas takych otrasnych rodicov.

mackani

Hej obvodný lekár mu predpisuje xanax. Len ja s tým veľmi vela asi neurobím , mám 17. Mama je tiež hlúpa,nadáva naňho,už nevieme čo dalej ked sa povadia a na druhý deň v pohode a ide mu ho predpísať. Aj jej som dohovárala. Oni si nedajú povedať ani jeden a ja si myslím,že s tým tiež moc neurobím. A políciu volať na vlastného otca by bolo pre mňa moc. On je asi aj na nervy,že mu zobrali dočasne vodičák,lebo nafúkal. Tak sa mal poučiť,ale nie, on pije ešte viac. Toto je moc....