Zdravé sebavedomie

Príspevok v téme: Zdravé sebavedomie
Teivel

Ahoj, mám problém so sebavedomím a hanblivosťou. Celý život som bola baculka, taká macaňa. Pred troma rokmi som konečne schudla, fakt sa mi to podarilo, dala som dole 32 kilogramov. Nuž, chvíľu som bola ozaj kočka. Jojo efekt neprišiel, ale aj tak som po 1 a pol roku pribrala 10kg na späť. A s tými kilečkami zápasím do dnes deň. Všetky tie kilá, čo som schudla som dala dole stravou a fungovalo to, ale žiaľ už to nejde:-( tak mi neostáva nič iné len pridaťcvičenie. Dlho som sa odhodlávala a dnes som sa bola prihlásiť do fitka. Bývam v Tilburgu a nonstop vstup 16ečiek, so všetkým, čo treba ako poradenstvo a bla bla bla. A tu nastáva môj problém. Ja mám hrôzuz toho cvičenia, ja som sa aj na strednej dala radšej vypísať a bola som oslobodená od telocviku. Všetky ženy v tom fitku boli fakt pekne vyšportované, muži tiež a ja tam teraz teraz nabehnem s mojím veľkým bruchom a budem sa tam natriasať so sadielkom, ktoré chcem zničiť. Ooooo, trapas. Má niekto nejaký grif na odosobnenie sa a zvýšiť si sebavedomie?

0vecka

2 Teivel ty to rozpravas ako kebyze ides stopom do kene :) . Inaq som myslel ze tam uz chodis :). a su tam fakt take ako sisi myslela?

Teivel

Fu, teraz som sa vrátila, ľudí tam bolo teda fest,tvárila som sa ako taký suverén, nevedela som kam s vecami spoločné šatne ( bez kabiniek), ale s cerveňou v lícach som to dokázala a stále sa tvárila, že pohoda, ale vnútorne som ešte teraz rozklepaná

laura1987

Tak ja som na tom bola podobne. ANjprv somt o skusila doma mesiac. Plan mam od www.mybodymanager.sk a potom som si vybrala trosku vecsi stupena chodim do posilky . Odporucam ked zacinas ako ja chod na obed alebo do siestej neviem ako inde ale tu v poprade v tej dobe je velmi malo ludi.

Frantisek1

Teivel uz teraz si vitaz, pretoze si sa rozhodla ze ides dosiahnut svoj ciel - postavu po ktorej tuzis. Vacsina ludi ani toto jednoznacne rozhodnutie neurobi a prave toto je ten najdolezitejsi krok. Obdivujem tvoj uspech, ked si zhodila 32 kg. Toto ti moze dat motivaciu aj do dalsich tvojich krokov, ze sa to da. Co sa sebavedomia tyka, natocil som na tuto temu 6 dielny video miniserial s nazvom "Ako si zvýšiť SEBAVEDOMIE" mozno pomoze aj tebe. Najdes ho tu - drzim ti palce www.enjoyemotions.sk

Teivel

12 mesiacov mám viazanosť. Fakt, čestné slovo,že som tam nevidela nič aspoň podobné mne. Ja tu kamarátky nemám, rsp.nie sú tu ženy ani dievčatá, čo by so mnou komunikovali, buď nevedia ani anglicky, ani slovensky, alebo alkoholičky z ruska tam so mnou nepôjdu bo tam neni nič na pitie, čo má aspoň 40 voltov. A priateľ sa mi posmieva posledné mesiace za brucho, tak on tiež nie je nič povzbudivé.

0vecka

neverim tomu ze tam chodia iba take prdelky. Ja platim 19,90 mesacne s viazanostou na dva roky. Aku mas viazanost ty?

U nas je to tak 50/50 su tam aj rambovia a fakt vypracovane zenske ale su tam aj take s prdelou ako kufor ktore maju nadvahu minimalne tych 30kg. Inaq verim ti ze je to tazke ale vsak si tam najdi kamaratku s vlastnej skusenosti viem ze tie dobre vyzerajuce su velmi malo sebavedome.