ŽUVAČKA

fraisee

to uz je zufale ked chce niekto chudnut pomocou zuvacky. keby si vkuse zuvala zuvacku tak za rok schudnes asi 0,5 - 1 kg. je to uplne zanedbatelne.

lenoccka

ja si davam zuvacku ked som prejedena aby mi pretravilo :))) a este je pravda co napisala germi, pomaha mi v skole, najma pri pisomkach...

ariela

Zo zuvania zuvacky rozhodne neschudnes. Ona podporuje tvorbu slin a tym cisti zuby, dalej precvicuje tvoje mimicke svaly, takze sa ti tvori menej vrasok na tvari a to je vsetko.

germi

to je divne, ja som praveze pocula, ze zo zuvania zuvaciek sa chudne... ja si davam obcas zuvu, ked som hladna-tak aby som aspon volaco do huby mala a zabera to. a ete k tomu to funguje jako umytie zubov (aspon u mna) cize nemam chut papat ked ju zujem.
ale iste je, ze podporuju cinnost mozgu, cize mne osobne je v skolicke najlepsou kamaratkou :)

ryba60

Mozes aj schudnut, ked hlad budes zapijat len mineralkami, nie cistou vodou. Mineráli si udrzuj v urcitej hladine a kazdu flasu mineralky inú. Vyskusaj.

kačena

ano podoporuje travenie, lebo si zaludok mysli, že je to jdelo a tak tvori kyseli zaludocnu, ale nie je iste ci tým priberieš,m možno si viac hladna, ale to neznamena, že sa pojdes, najest, me nechuti jest ked dlho žujem žuvačko, mam taku cerstvu chut...a nechcem si znicit zvieži dych :DDD