Pitie slanej vody, ano ci nie

Príspevok v téme: Pitie slanej vody, ano ci nie
nogigi

niekde som pocula, ze vecer je dobre vypyt slanu vodu pred spanim a rano clovek nema problem ist na zachod. Vygooglila som len nejaky ocistny postup na creva, kde sa pije vela vody. Nikde vsak len , ci to je skodlive alebo nie, ked si dam vecer pred spanim 2-3 dl sl. vody. Viete mi k tomu niekto nieco napisat alebo hodit nejaky link?

vitavi

Pani poradkyňa to má prevrátené. V dnešnej dobe jeme priveľa soli v bežnej strave. Problémy s pH, imunitou, chladom, zúžením ciev atď. sú následkom konzumácie cukru, chémie, priveľa živočíšneho a priemyselne spracovaného tuku, tropických plodov a priveľa bielkovín. Pridaním soli podporíme tvrdnutie usadenín, tvrdnutie ciev, orgánov a celkovú stratu pružnosti, ktorú vidíme u starých ľudí.

M8cr6

by si sa denne vyprazdnovala, je potrebne prijimat vlakniny (napr.viacej čerstvej zeleniny -kapusta je super zjesť cez obed, ovocie ráno a na svačiny alebo kupovanú v lekárni napr. psyllium ) cez deň dosť vody, na lačno ráno je dobré vypiť za štyri- pať glgov šaratice, tú zoženieš v jednote, niekde už aj v tescu ju majú, tiež pohyb. ale slanú vodu by som si nedávala, soľ zadržuje v tele vodu, časom keby si to takto robievala, mohla by si vstávať opuchnutá pripadala by si si pribratá