Zbytočné obavy?

Príspevok v téme: Zbytočné obavy?
olivia1990

Dobrý deň prajem,

verím, že mi pomôžete s vašimi serióznymi názormi. menštruáciu nemám pravidelnú, ale je to zvyčajne 32 - 36 dní, mám 19 rokov. V septembri mi prišla po 49 dňoch. Nemala som v septembri ani v auguste pohlavný styk, len s priateľom peeting. Teraz mi mešká už 2. deň menštruácia. Doobeda sa mi zatočilo v hlave, keď som vstala a aj mi bolo trochu zle od žalúdka, ale to bola len chvíľa. Tento mesiac som s priateľom mala sex, ale chránený, čiže kondóm. Ani raz neejakuloval do mňa, stále sme skončili oveľa skôr. Myslíte, že môžem byť tehotná? Mne to nejde do hlavy, aby som z takého niečoho mohla otehotnieť, a preto vás prosím o vaše skúsenosti a názory. Detičky mám veľmi rada, ale vzhľadom na môj vek mám ešte dosť času. A myslím, že sa správame s priateľom aj dosť zodpovedne, keďže používame ochranu, ale ja si už začínam namýšlať, že čo ak som mohla aj napriek tomu otehotnieť. Ďakujem.

mam strach

pomozete mi meska mi menstruacia uz 4 den a mam strasne obavi pred 6 dnami sme mali s partnerom pohlavny vztik a s ochranou a ochrana bola v poriadku co, mam robit ked mam stach ze otehotniem ?? prosim o radu dakujem

olivia1990

Menštruácia mi začala štrajkovať vtedy, keď som trochu schudla, ale to aj tak som mala dva mesiace normálne, prišla načas a potom zase meškala, ale 49 dní, to sa mi stalo asi keď som mala 15, vtedy som tiež mala nepravidelnú menštruáciu a museli mi ju vyvolať, aby som ju dostala. Ale v tom veku to bolo asi celkom normálne, no uvedomujem si, že teraz také meškanie nie je normálne, ale mám aj obavy z tehotenstva. Veľmi to meškanie neberiem do úvahy, keďže som možno zdedila menštruačný cyklus po mojej mamke.

Kvety zla

Je velmi malo pravdepodobne, takmer nemozne, aby si bola z tohto tehotna. Preco mas nepravidelnu menstruaciu aj v 19 rokoch? Bola si u gynekologa? Skor si myslim ze to je problem.