Citim sa strasne

Príspevok v téme: Citim sa strasne
mirka2222

Ahojte moj problem je ten vzdy som mala vahu 50-55kg,teraz mam 66 strasne sa trapim kazdy den sa vazim vzdy sa stretsujem kolko som pribrala.Citim sa strasne tucna ked vidim niake pekne baby modelky,pritom sa o seba staram malujem sa obliekam sa znacky orsay zara reserved aj tak sa citim strasne.Teraz od dneska som zacala behavat a povedala som si ze musim schudnut 6 kilo budem chodit 3 krat do tyzdna lebo sa sama sebe nepacim hnusi sa mi moje telo aka som tlsta.Do leta by som chcela schudnut 10kilo nech v plavkach vyzeram ako clovek

pandorica

Sáčková polievka na večeru? Zle, daj si radšej zeleninový šalát. A americké zemiaky na obed?Aj s dressingom? Zle daj si kuracie prsia s dusenou zeleninou.

phoe

To je otrasný jedálniček. Tým že budeš hladovať neschudnes, teda možno aj hej, ale takto sa stravovať dlhodobo nedá. Jedz veľa zeleniny, ryžu, ryby, strukoviny. Žiadne sackove polievky, to je humus. Ked budeš hladovať, telo si bude snažiť udržať si zásoby tuku. Jedz v malých dávkach päťkrát denne zdravé veci. A veľa vlákniny, minimum sachridov, nejedz bielu múku.

Bruno333

mirka:
A ako sa stravujes?
Jedz hlavne rano, to cez den spalis, menej na obed (nieco zdravsie, zelenina a tak) a na vecer minimalne.

phoe

Boze to sú rady...ako sa stalo že si tak pribrala ? Prestaň jesť sladké, začni pit zelený čaj a čaj puerh, dve a pol hodiny pred spaním nič nejedz a vypi aspoň dva litre vody denne. Nejedz tučné. Údeniny, polotovary, fastfood. A každý deň pohyb, prechádzka dve hodiny, alebo chod niekam cvičiť, alebo ten beh, plávanie. Žiadne koláče, chipsy, hranolky !

Bruno333

BMI je len orientacne a 5kg nie je nadvaha, nadvaha by bola 20kg, ale ak Ti na tom tak zalezi tak si daj rok a kezdy mesiac zhod 0,5kg...to sa da.
Uvedom si ze nikomu z Tvojho okolia nikdy nebude zalezat na tom aku mas hmotnost, ale aky si clovek...