Veštenie - Nové Zámky

Misiak1985

Dobry den prosim vas viete mi dat ma vesticu cssbiovu niaky kontakt alebo ako sa k nej dostanem kde sa da k nej objednat?dakujem

AC KN

Izabella mi veštila viac x,asi 3x.Su to uz roky a z odstupom casu viem skonstatovat ze je jedinecna a vynimocna! Vsetko do bodky sa mi naplnilo.I vdaka nej som sa zacal zaujimat o mysticke veci a otvorila mi cestu k poznaniu bytia! Dakujem jej!

NO2

Mne raz vyveštila veštica Marta, ja som myslel, že sa po jej veštbe zosypem. Toľko diagnóz vo svojej zdravotnej karte nemám a ani ich toľko nepoznám.
Veľmi zlá skúsenosť, ak mám pravdu povedať.

[zruseny35]

Deria..nechápeš skutočné veštice.Tie zlé veci neveštia,ale upozornia na to -pripravia ťa,aby si vedela na to správne reagovať-zmenit to na dobre,alebo sa na to pripraviť.Dobra veštica nebude veštiť smrt a podobne.A dobrá veštica si robí reklamu cez klientov,sami ju odporučia :)

katkakačka99

Ak chcete odskúšaných vešcov skúste Jozef Žilina 0905435408 alebo Mária Rajec 0907 815 561 neviem ako u iných ale u týchto dvoch sa my výklady nielen zhodovali ale aj vychádzali. Viac my sedí pán Jozef , pretože sa my venoval ( a pokial viem nielen mne ale všetkým klientom !) viac ako dohodnutých 90 minut . Pritom neplatíš za čas ale odmena je na tebe ako si spokojná.

načo

Dobrý deň, chcem sa spýtať, koľko ste platili u pani Marianett, u pani Bajkajovej a u pani Czabaiovej? U pani Marianett ste si cez mail dohodli stretnutie alebo vám priamo poradila na základe mailu?

Loretta

ja tiez odporucam marianettu, konecne som mala spokojne vianoce, aj vdaka nej. mne moc dobre poradila. ked som bola zufala, napisala som jej na marianett@centrum.sk a tento email mi zmenil zivot, takze moze si na online vestenie hovorit kto chce co chce, ja nedopustim.

Deria

ja sa vam cudujem, ze si davate vobec vestit. jasne, ze kazdy chce pocut o sebe len to dobre. predstavte si, ze vam niekto vyvesti nieco zle. vy tomu budete verit alebo aj nie celkom ale budete to mat uz raz v podvedomi zaznacene, ci chcete, ci nechcete. potom sa to aj splni. lebo nase podvedomie pracuje za nas a v podstate v nas prospech ale ked ho narusime negativnym myslenim, mozeme si tak narusit rovnovahu celeho nasho myslenia, teda aj negativne ovplyvnit svoju buducnost.