Hrčky na krku

Príspevok v téme: Hrčky na krku
prosimvaspor

Dobry den, potrebujem poradit. Zacalo to tym ze som si nasla uzlinu, ktora za 2 tyzdne zmizla mala som to z prechladnutia. Potom ked som si chytila krk nad klucnou kostou som si nasla pohyblivu guličku cca 1 cm , nebolí. ( neviem ako dlho to tam mam) ale zlakla som sa.
-
bojim sa dokorov a nechce tam ist , a ked som zacala uz panikarit zase som si nasla dalsie 2 nad nou ako keby na tepne ci zile no neviem ci to su nejake hrcky alebo si to len namyslam. kazdopadne potrebujem pomoc PORADTE nechcem ist k lekarovi :( :( :(

Veroniqa

Presne ako ja,.... :-)
Mňa to prešlo, ale trvalo mi to ešte asi 10 dní po nádche. Je to hlien, takže neboj sa. Ja som sa tiež takto stresovala kvôli všetkému a keďže som študentka SZŠ, tak pri niektorých príznakoch som už panikárila ešte viac.
Inak skús cmúľať cukríky, mne to pomohlo.

prosimvaspor

ešte by som sa ťa opýtala, momentálne mám nádchu a kašel, a v krku keď viac krát preglgnem city akoby som tam mala hlien, potom to prejde, može to byť z chrípky? :| na dotyk necítit, ani ked zatlačím nebolí nič.

prosimvaspor

díky. a náhoda, tiež sa volám veronika :) tak vieš, ja sa vždy zlaknem a potom začnem panikáriť ... a možno to mám aj z toho, že som bola chorá pretože sa mi to zmenšuje...
tak ale ja mam nad klucnou kostou az pri krku gulicku a za tou tepnou či žilou dalšie dve... aspon si ma upokojila :D

Veroniqa

Podľa mňa sa vôbec nemusíš báť! :-) Ja mám 17 a tiež si podobne nahmatám hrčky na krku a sú to presne ako ti povedala aj mamka žily.
Na kľúčnej kosti si pravdepodobne hmatáš na kosti výbežky.
Neboj sa! Ja som si to prestala všímať a mám pokoj aj bez lekára.

prosimvaspor

Dankaaa:

mam 13 :O :| hovorila som to mame lenže povedala že to možu byt aj žili... unave nie, ani potenie...

Dankaaa

Radšej choď k lekárovi. Neviem či máš aj iné príznaky (potenie v noci, únava,...) alebo koľko máš rokov, ale môže to byť všeličo (zápal v tele, tuková uzlina, lymfóm,...).

prosimvaspor

a moze to byt nieco vazne? :( pretoze to mam mozno 2 tyzdne, nezvecuje sa to. dobre , pojdem, a musim sa bat? :((( ja mam sptrasny strach

pandorica

Tak máš možno len zdurené uzliny, možno si prechladla. Možno to máš vždy, len si si to predtým nevšimla.MOžností je veľa, preto hovorím, že najlepšie bude ak pôjdeš lekárovi.