Laska

Príspevok v téme: Laska
Anonym-1234567

Prosim pomozte mi zachvilu to bude rok co som sa rozisla s chlapcom ktoreho som strasne milovala . Ked sme sa rozisli bola som v depresii rezala som sa chcela som sa zabit a taketo . No potom som sa stretla s jednym kamaratom a preskocila iskra a zamilovala som sa . Vsetko bolo uzasne az som zase nestretla byvaleho pravdaze sa vratili spomienky a pobozkala som ho a teraz neviem na neho zabudnut oritom som stastna s mojim aktualnym priatelom ale ta laska co bola na zaciatku tam uz neni a neviem prestat mysliet na byvaleho ktoremu je jedno ze co je som nou tak ako cely nas vztah . S mojim aktualnym to bola na zaciatku laska alebo co to bolo ? Ja som snim stastna a vsetko ale neviem uplne zabudnut na ex a jedine s aktualnym byt a jedine na neho mysliet . Pomozte mi ? Co mam robit ?

pandorica

Anonym, a ty ešte potom všetkom,čo ti povyvádzal nad ním vážne rozmýšľaš?Dievča, poznáš význam slova hrdosť?Asi nie, ale mala by si si to naštudovať, lebo zahodíš sama seba do kanálu.

beacon

oh lasko sponilaaaaaa

paktuj s oboma tak aby o sebe nevedeli a zistis ktory je bluzsie k tebe .mozno predosly.jedna moja jamoska rak chodika pol roka furd bola naponahlo..hm?

Anonym-1234567

Lebo ma podvadzal klamal mi nevazil si ma a ja som ho naozaj milovala a urobila som pre neho vsetko co som mu videla na ociach !