Anjeli?

Príspevok v téme: Anjeli?
verca-82

mam 14 rokov a v nasej rodine sa vela krat stali podivne veci a prekliatia aj moja teta bola vraj za bosorkou proste obcas ked mame cas a sme spolu rodinka tak sa o tomto aj 2 h rozpravame a dnes ma to akosi zacalo zaujimat a tak som si par stranok na webe kukla a tam bolo pisane ako sa da spojit s anjelom avsak u kazdeho je to individualne atd .. no a ha by som to chcela skusit, ako par krat som mala pocit že mi nejaky hlas v hlave no raz sa mi stalo že som pocula nejaky hlas ako mi hovori čo mam spravit a nepoaluchla som a prisla som o kamaradku a potom zasa moj dedko spadol zo stolicky o par dni na to a to nemoze chodit bez palic neviem či to ma nieco spolocne alebo nie ale chcela by som vyskusat spojit sa s mojim anjelom v živote som to neskusala ale myslim si že v 14 zacat alebo proste to vyskusat neni skoro ale tak akurat ... neviem aký mate na to nazor vy ?? Ako ste sa spojili vy so svojim anjelom alebo čo by ste mi poradili?? Niesom ziadna bosorka ani nič take ale ak je anjel ten ktory ma može pred niektorymi zlymi rozhodnutiami zachranit a ja to neskusim sa s nim spojit je to blbost ( Prepácte za chyby som na mobile)

ivanuska85

Anjel bytosť neosobná, nehmotná a nesmrteľná. S vedeckého bádania, nie je možnosť skúmania, ten kto nemá Božie víza, nemá zmysel analýza, nie je možná dedukcia, Anjel – vyššia inštancia, vyššia norma poznania, mravná forma vedomia.
Ten prvý bol najvyšší, najkrajší a najmilší. Len žiaľ padol, chcel byť inšou, novou mocou najvyššou. Chcel byť Bohom pravdy svojej, zmeniť dobro v nepokoje, ničiť vojnou Božie stvory, ťahať ku dnu všetkých chorých, všetkých čo sa obrátili, ako Anjel v danej chvíli. Nebeský Boh dobrotivý, stvoriteľom tejto sily, nemal teda na výber, Anjel s menom Lucifer. Celé jeho pyšné chtenie, zmenilo sa v zatratenie. Stal sa hriechu stvoriteľom, navždy Božím nepriateľom, navždy pýchou opitý, navždy vo tme ukrytý.
Dobrý anjel je tu pre nás, nepokúša, miluje nás. Zmyslom jeho bytia je, skúmať ľudské konanie, zasiahnuť tam, kde je treba, pretože nám bude beda. Ľudská myseľ nestála, často v hriechu ostáva. Pochybnosť nás ubíja, duše ľudí rozbíja. Úprimnosť a pokora sú najkrajšie u Boha. Ak si hriešny, priznáš vinu, Anjel s teba zotrie špinu, lebo jeho zjavenie zmení tvoje vnímanie, zmení tvoje postoje - celé tvoje zmýšľanie. Boh si ľudí vyberá, Anjel na nich dozerá, falošných on obchádza a k úprimným prichádza. Svetlým farbou žiaru svieti, chráni pred tmou najmä deti, dozerá on na všetkých, kúsok svetla hľadá v nich. Vyhasnutým nepomôže, miesto viery berú nože, cestou pýchy kráčajú, dolu brehom padajú. Ale ešte máte čas!!, volá na nich Ježiš náš, tvoj život je dočasný, keď môžeš tak nezhasni.
Anjela ma každý svojho, strážcu duše, verím v neho. Kto sa pýchou opije, jeho anjel odíde, opustí ťa, uletí, viac sa k tebe nevráti. Bol ti darom od Boha, odmietaš ho?!, smola tvoja, navštívi ťa prázdnota, hustá hmla a temnota. Si od Boha vzdialených, mnoho rokov svetelných. Snáď milión či miliardu, viac nenájdeš Božiu pravdu, viac nevolaj na Anjela, nemáš nádej, opustil ťa.

anjelik *

Vierka, rada by som ti napísala, že anjeli strážni a iní existujú, ale bohužiaľ, pravda to nie je. Existuje iba ľudská túžba mať niekoho, na koho sa obrátiť, keď ti je najhoršie. :o) To, čo ti našepkávalo, ako by si mala tú ktorú situáciu riešiť, si ty sama. Tvoja vlastná intuícia,skúsenosť získaná počas tvojho celkového vývoja. Na tú by si sa mala spoliehať. Vzdelávať sa, učiť sa, chápať veci. Nespoliehať sa na nikoho, že k tebe sadne na parapet a vybaví všetko za teba. :o)

Aljaška

ahoj :)) ako ti ja môžem poradiť tak nič také nerob z žiadnej stránky... Musíš iba počúvať a spojíš sa sním ... Veľa ľudí svojich anjelov nepočujú pretože nechcú...

chretienne

aké stránky to boli? Všetky stránky, ktoré sa venujú okultizmu a ezoterike propagujú anjelov z pekla, takže na to pozor. Môžeš sa modliť k svojmu anjelovi strážcovi, ale ak sa budeš chcieť s ním spojiť nejakými okultnými postupmi, odpovedia ti padlí anjeli, ktorí na to len čakajú. Pomoc a ochranu pros od Boha, On je viac ako ktorýkoľvek nebeský anjel.

verca-82

No dakujem za nazor ale ja sby som ako nehcela nič robit s kyvadlom a takymi to vecami len sa proste skusit porozpravat sama zo sebou .. ja viem je to nebezpecne lebo neexistuju len dobri anjeli a to vie asi kazdy no ..

sweater.

neskusal som a ani neplanujem. mam pred takymi vecami respekt. co som cital kopu pripadov dopadlo to casto inac ako sa ocakavalo taketo rozne mimotelove komunikacie a s nasledkami