Vlasy

natura78

www.okg-fit.cz
na odkaze nájdete podrobné informácie, ide o 100% prírodné bylinkové produkty. Nájdete tu aj moje kontakty, rada Vám vysvetlím ako zabezpečíte správne fungovanie organizmu včetne detoxikácie, podpory metabolizmu, zabezpečenie bunečnej výživy. Vypadávanie vlasov má mnoho príčin a preto je potrebné harmonizovať celkový stav organizmu.

alexa2

Na všetko existuje nejaký recept, skúšal si nejaké vitamíny na vlasy? Tie ti podporia rast a eliminujú vypadávanie, ja som užívala dvakrát po tri mesiace donnuhair a vlasy mám krásne dlhé :) keď na tebe príroda šetrí, musíš si nejak pomôcť sám :P

vlasy987

niesom ziadny odbornik moc ti neporadim co zastavi vypadavanie vlasov ....staci ked to zdedis ...najma sa do dedi z matkinej strany .,muzsky potomkovia....tvoj dedo napr...neznamena to ze ked je tvoj otec plesaty budes aj ty...alebo mas vela muzskych hormonov ....aj mne pada vela vlasov to kazdemu len dolezite je to ci ten vypadnuty vlas dokoze nahradit dalsi ....komu nenahradi pomaly zacne plesatiet....denne padne cloveku od 20-100 vlasov co je normal.