Potrat

Príspevok v téme: Potrat
Jana8951

Pred pár týždňami som potretila dieťa, priateľ ma z toho obviňuje - pri každej hádke mi vykričí, že som tomu na vine, že som na seba mala dávať pozor a nerozčulovať sa, a že kvôli mne sme prišli o dieťa. Mňa to samú trápi, bolí a jeho slová ma zarážajú do zeme, a neviem sa z toho dostať. A ešte k tomu všetkému má chuť na sex, ale ja poslené na čo myslím je sex, a ani mi ho lekári ešte nedoporučujú. Vraj sa s ním mám maznať, ale ja na to nemám chuť. Vobec to neakceptuje, hádame sa preto, a vždy mi to vykričí. Bolí ma to. Je to čerstvé. Čo robiť?

podobny

myslim, ze potrat moze psychicky zlozit muza rovnako ako zenu, mozno v niektorych pripadoch aj viac. ale vzhladom k tomu, ze chce sex, tak asi moc zlozeny nie je. tu treba komunikovat a otvorene, ak nezabera asi treba pouvazovat o tom, ci partner je ozaj partnerom.

kabel

na jednej strane mas davat na seba pozor a hned vzapati si vynucuje sex, ked ti ho lekari zakazali? aj divoch z dzungle je normalnejsi. utekaj od neho, ako vidis, nikam to nevedie. casom to bude len horsie.

lilyiankaa

s takýmto chlapom akého máš ty si neviem predstaviť život a ty by si sa nad tým tiež mala zamyslieť .. ako môže byť potrat tvoja chyba? miesto toho, aby v takomto ťažkom období pri tebe stál a ukludňoval ťa, on ťa len hlúpo obviňuje .... zamysli sa nad tým

MultiLevel

o boze, co to je za chlapa???
Presne v takychto zlozitych zivotnych situaciach mozes vidiet aku ma clovek pravu tvar a ci to s nim ma zmysel. Kopec ludi hovori, ako naslo zivotneho partnera na zaklade par kaviciek a rozhovorov, ale az nastanu skutocne dolezite situacie, az vtedy vidis, aky clovek vedla teba je...
Prepac, ale vybrala si si velmi zle. Na jednej strane s nim potrat mohol dost zamavat, i ked som presvedcena o tom, ze teba to boli daleko viac ako jeho. Avsak jeho spravanie je otrasne. Mysli len na seba, len na to, aby uspokojil svoje pudy, ale absolutne neberie ohlad na teba. Nedokaze pri tebe stat a zajavne sa ani vcitit do tvojej koze.
Nuz, zelam ti, aby si takeho chmula poslala co najskor do haja. Obklop sa priatelmi, rodinou, blizkymi, chodievaj vela vonku a najma, rozluc sa s babatkom. Vraj to pomaha :) Drz sa

LILIII

Pane Boze baby to kde chodite na takychto stvrtinovych muzov ,vsak to ani chlap nie je to je stvritinka z chlapa !!!!

Fleur-de-lis

uf, som trochu v šoku z jeho správania. Nemyslím si, že je to v poriadku. To vôbec nevie na teba brať ohľad? Mal k tomu vždy sklony?
Ak sa s ním nechceš hneď rozísť tak skúste najprv spoločnú terapiu.
Toto nie je človek, o ktorého sa budeš môcť oprieť, aspoň teraz určite nie. Asi by som neriskovala.

Agnes998

Tak skor ako sa pokusite urobit si dalsie dieta poriadne si premysli, ci je toto pre teba vhodny partner do zivota a dobry otec. Potraty su uplne bezna vec a stavaju sa vcelku casto hociktorej zene. Vacsinou to nie je chyba zeny, ale zariadila to tak priroda. Ak ta z toho obvinuje, obvinuje ta nepravom a akou ti uz len tento muz bude do zivota oporou. Podla mna utec.