Necitim sex

Príspevok v téme: Necitim sex
zufalka123

existuju lieky, ktore by mi mohli pomoct zvysit prekrvenie vo vnutri vaginy a tym ulahcit dosiahnutie vaginalneho orgazmu? lebo ma vzrusuju iba dotyky na klitorise, vnutri vaginy vobec nic :/ ako sa da este na tom pracovat okrem kegelovych cvikov? nic mi nepohohlo a pasujem sa s tymto rpoblemom uz roky, pisala som to sem aj pred 4rmi rokmi cca uz som avzne zufala a kazdy normalny chlap chec sex a ja z toho nic nemam ako si to mam uzit s partnerom? zelam si lasku stastny vztah spolu s dobrym sexom poradte dakujem :,(

necitimsex

dakujem za Vase nazory :)urcite mate pravdu ale neviem ci mi to niekedy pomoze mozno som fakt strateny pripad, casom uvidim, ale nestracam nadej moze to suvisiet s vekom? vraj maju zeny najlepsi sex po 30tke tak to sa tesim na ten vek :)

BlackGabriel

Ahoj,

úplne súhlasím s dia1000. Skutočný vzťah je o vzájomnom poznaní a dôvere, nie len o sexe. Ak nikomu na Tebe záleží a zveríš sa mu s problémom potom sa bude snažiť Ti s ním pomôcť a dve hlavy sú viac než jedna. Úplná otvorenosť je podľa mňa skutočný vzťah.

dia1000

ahoj,
ziadne lieky na taketo niečo neexistuju , to by potom nebola viac nez polovica zien na svete ktora nedosahuje vaginalny orgazmus :) Ziadne prekrvenie vaginy vo vnutri :) Vaginalny orgazmus je o G bode, treba ho najst a stimulovat. A sex nie je len o tom či zena dosahuje vaginalny orgazmus, nie je to len o samotnom akte. Orgazmus a vzrusenie sa netvori dole, ale v hlave. A kazdy normalny chlap nechce len sex, kazdy normalny chlap pozna predohru a zalezi mu na partnerke a na tom, čo vzrušuje ju. Pravdepodobne si nikdy normalneho chlapa nemala a si neskusena :) Viem o čom hovorim, mala som velmi podobny problem v manzelstve , dokonca som si myslela ze som frigidna :) Teraz mam partnera, ktory ma max uspokojuje a ktory ma naucil si milovanie doslovne uzivat , je to o komunikacii , dovere a hladani a skusani, čo robi komu dobre. A pochopila som, ze som mala predtým totalne nemehlo, ktore myslelo len samo na seba. Treba byt len otvorena všetkemu, zahodit predsudky, nehambit sa o tom otvorene rozpravat, skusať , pripadne skusit nejake sexualne pomocky , geliky a hlavne najst toho spravneho. Spravny je aj ten, ktory sice skuseny nie je, ale nema zabrany a ma chut skusat nove veci a ucit sa , zdokonalovat sa :) Ako ? je vela navodov aj na nete ako hladat a drazdit bod G :) a mnohi muzi ani nevedia ako to maju robit :) mnohí si myslia aky su uzasní a skusení a pritom su uplne nemozný a ked zena nema ine skusenosti tak si mysli, ze nič ine neexistuje a chyba je v nej.