Priateľ nechce sex

Príspevok v téme: Priateľ nechce sex
lilava

Takže mám taký problém že mám priateľa, sme spolu 4 roky. Pred dvoma rokmi sme mali spolu prvýkrát sex lenže po ňom sme obidvaja stŕpli a bali sa že budem tehotná aj ked sme nemali prečo. Jasné že som nebola, a priateľ mal z toho riadnu traumu. Odvtedy sme mali normalny sex (myslím okrem oralneho, analneho) možno tak 4 krát. No a ja posledne mesiace proste stále musím na to myslieť, stále mu hovorím ako to chcem, ked už vyzerá že to chce aj on tak nejako vycúva že on sa bojí a podobne. Neviem čo mám už robiť, ako ho presvedčiť, ved sme už aj starší a zodpovednejší takže sa nemá čoho báť. Ja už vážne neviem pretože som tým uplne posadnutá, stále sa mi o tom dokonca sníva...

Agnes998

Skus ist gyn ci ti neda vnutromaternicove teliesko. Ako sice sa to zvacsa neodporuca pre zeny ktore este nerodili, ale je aj nejake teliesko, ktore mozu aj taketo zeny, ak na to maju vhodnu maternicu, to by ti povedal gyn. Ale je tu moznost podkozny implantat. Velmi dobra volba je aj kruzok, ktory sa zavedie do posvy a uvolnuje hormony. Na rozdiel od tabletiek je ucinny aj vtedy, ked mas hnacku alebo vracas, naplast sa zas moze odplepit, toto vypadnut nemoze, nema ako lebo vnutri sa roztiahne. Ja som to isty cas pouzivala a bola som s tym nadmieru spokojna. Sprvoti som sa bala toho, ze ci ho nebudem pri sexe citit ja alebo partner ale vobec! Na tabletku mozes zabudnut, toto si das na zaciatku cyklu, cele tri tyzdne s tym budes, potom si to vyberes, za 2-3 dni na to dostanes menzes, tyzden budes bez toho, potom si to zase zavedies teda novy kruzok a dalsie 3 tyzdne mas pokoj! Je to super vecicka. Je to ale drahsie ako tabletky, ale ked sa poskladate obaja a kupite si vzdy trojmesacne balenie tak sa to da. Vola sa to Nuvaring

buksa

lilava ak sa smiem spytat ako to robis do analu, pouzivas lubrikant? ja by som zasa chcela hrozne zacat analny sex len sa toho bojim. vzrusuje ta to?

lilava

A nie, ja som ho nemala iba on zbytočne stresoval a to bolo pred dvoma rokmi.
Tak a mne vo vzťahu iba o sex určite nejde, takisto ani priateľovi za čo som veľmi vďačná. No aspoň sem tam by som to s ním robiť chcela ako normálny zdravý zaľúbený človek.

lilava

Matka872
Postaviť sa mu vždy postaví nikdy sa nestalo že nie. Hovorím že iné typy sexu praktikujeme, on má problém len s týmto. A mám 20 a on 22

podobny

z tohto mam traumu aj ja. ze by partnerka mohla pri sexe otehotniet. a to partnerku ani nemam. antikoncepcie je sice dost, ale riziko tam je stale.

Agnes998

V dnesnom svete je na vyber obrovske mnozstvo vselijakej antikoncepcie a ochrany, preco si proste jednu z nich nevyberiete. Miliony dvojic maju normalny sex a chrania sa pred pocatim. Chapem, ze z analneho sexu vela nemas, zadok nie je prisposobeny na taketo veci, nie su v nom take nervove zakoncenia ako v posve a na klitorise. Vysvetli to partnerovi, navrhni nejaku antikoncepciu a ak to nebude akceptovat, zrejme mu o tvoju spokojnost moc nejde, tak to asi velky zmysel nema s nim ostavat. Hlavne ked vsade naokolo mas mnozstvo chlapov co by ta radi posexovali.

Matka872

Lilava

A náhodou toho strachu zo sexu z partnerovej strany nebude príčina ten veľký strach z otehotnenia? Možno pri tejto myšlienke sa mu nechce postaviť a hanbí sa, radšej sa sexu vyhýba.Koľko máte rokov? podľa toho akým štýlom pises tak asi 18-20 :-)