Čo sa so mnou deje?

Príspevok v téme: Čo sa so mnou deje?
Monka122

Dobrý deň už asi necele dva mesiace má trápi veľmi nízky tlak, mám s ním problém už odmalička ale V poslednom období mi dáva až priveľmi zabrať. Keď ma prehnalo sedela som na záchode 10 min odpadla som asi dva krát, ale povedala som si že to prejde.
Lenže už mesiac sa so mnou ťahá nízky tlak a mdloba.... necítim sa práve moc najsilnejšie a aj keď sa postavím tak sa mi stále krúti hlava. Ak urobím prudký pohyb rozbucha sa mi srdce a tlači sa mi akoby hlboko do hrude. Obcas ma pichne v srdci. Mam malicky šelez na srdci a uz asi sedem rokov som nebola na prehliadke ale nebolo to nič vážne..
NA svoju výšku som chuda ale stravujem sa normálne,. Mám vraj malo železa ale neviem či to je ten hlavný problém

Tehotenstvo som Z tohto vynechala keďže jesť mi ale vôbec nechutí a ktomu som dostala aj menštruáciu a test bol negatívny. Kamarátka vraj mala podobné problémy a zistili jej štítnu žľazu, prosím Vás nemáte s tým niekto skúsenosti? Keďže niesom hypochonder neutekam hneď K lekárovi aj keď by som možno už mala :(

bacilka

Kate95,
napíš kde v Prešove robí tvoja teta na Diacome a či ponúka aj terapiu, nemám to ďaleko, zašla by som. Ďakujem.

Monka122

Pre Kate95:

Ahoj ano myslím Diacom, už druhý krát som sa zo bula ako bez duše, práve mám zvýšenú teplotu a na ex som vypila 1 liter vody. Strašne som smädna a mám nízky tlak. Dnes idem K lekárke a O týždeň na ten Diacom. Veľa ľudí hovorí že je to klamstvo Vďaka ktorému okrádajú ľudí, no uvidíme čo mi povie lekárka.

Kate95

Ahoj, myslíš Diacom? Moja teta to robí v Prešove a myslím, že to funguje :-)

Ja mávam tiež nízky tlak a odpadávala som- teraz sa už tomu viem vyhnúť, aj keď mi je úplne zle. Najhoršie je to počas menštruácie.
Čo mne pomohlo bolo, že som začala piť minerálku magnesiu a začala viac dbať na pitný režim.

Odpichla by som sa podľa výsledkov z toho alternatívneho vyšetrenia, na ktoré pojdeš. Ponúka to aj terapiu, alebo je to čisto diagnostika? Niekedy to potom treba podchytiť aj u odborného lekára.

Monka122

Pre Posatto:
O dva týždne idem na vyšetrenie čo vysiela nejaké vlny do tela a prekukava ti to lazdy kusok tela, a vraj ti pomôžu zistiť prečo ti niečo zle funguje, možno je to prave to vyšetrenie O ktorom hovoríš, naozaj neviem ale každopádne si to pozriem Ďakujem!

posatto

Ahoj ,
ja by som ti poradila zajst do centra bioregulacnej a celostnej mediciny. Oni tam robia kompletne biorezonancne vysetrenie, kde by ti urobili analyzu celeho organizmu , aby nasli moznu pricinu tvojho problemu. Vysetrenie tam stoji iba 15€. Vypracuju aj kompletnu liecbu, ktora sa zaklada na zistenej skutocnosti.
Cislo na ktorom sa tam objednavam ja (robia to po celom SR) ti poslem do emailu ak mi napises na: hekate1@azet.sk