Srdcové zlyhanie

Príspevok v téme: Srdcové zlyhanie
Srdciar

Dobrý deň .

Dúfam že vás neotravujem a , že mi povenujete chvíľku z vážho vzácneho času . Vpodstate mám na vás len jednu otázku . Ja trpím chorobou dilatačnou kardiomyopatiou v nemocnici mi namerali ejekčnú fraciu 28 % to bolo pred 5 rokmy . Asi po pol roku liečby mi lekar nameral 44 % . Užívam Digoxin , 2 x denne , Verospiron 1x , Concord 2x polku , Tritace 1x , Anopiryn 1x 30mg . No v poslednom čase som sa začal zas cítit zle . Až na iternete som sa dočítal že s mojou diagnózou sa dá na liekoch žiť priblížne 4-5 rokov . Chcel som sa opítať či to je pravda pretože u lekára som obiednaný no až o dve týždne . Doposiaľ mi to žiaden lekár nepovedal . A este môj vek je 22 rokov a pohlavie muž .

Dopredu vám ďakujem za váš čas , odpoveď a pomoc .

Srdciar

ddana prepac ak som opovrhol mojim hlupym komentarom nejak jej snahu na zivot ... drzim jej palce nech zije a nech zije a nech zije :) cim dlhsie budem na tomto svete tim viac zistim ako z neho nechcem odist...

Srdciar

JA len PERFEKTNA SPRAVA

AK TO ESTE BUDETE CITAT bol som u kardiologa moja ejekčna frakcia ĽK je nad 60 % a ze mam srdce v púoriadku .. vysadili mi lieky pretoze ze vraj to mozem mat koli nim .. tak dufam ze tomu tak aj je..:)

srdciar

Áno ale po transplantaciji. budem žiť koľko 5-10 rokov :( mám 22 rokov priateľku s ktorou sa milujeme už 6 rokov a neskor sme spolu chceli mať dáte a domov :( no hypotéky už asi na seba nezoberiem :( ináč ďakujem vám fakt za všetko . Ste uzastny že sa takto snažíte pomost človeku .

A RNG tie vitamíny zoženiem v lekární ?

llek

Transplantacia kmenovych buniek nie je sen, ale realita, ale to len na okraj. Transplantacia srdca tiez nie je sen ale realita a je mnoho ludi, ktorym to umoznilo vratit sa do takmer normalneho zivota. Mnohi by inak uz davno neboli na tomto svete

RNG

Transplantracia buniek je este len sen lekarov, nie bezna prax. Ale srdce a ine organy sa degeneruju najma kvoli strate dlhych a silnych kolagenovych vlakien. A na tvorenie tychto uz davnejsie Linus Pauling a dosial dr Rath a jeho institut odporucaju brat najma vyssie davky vitaminu C(odporucam 10 gramov esteru C) a aminokyseliny, niekolko gramov, najma L-lysin, ale pripadne aj arginine a ornitine.
Odporucam brat aj ubiquinol 400 mg aj PPQ aspon 40-60 mg v delenych davkach, na posilnenie cinnosti srdca, tym ze sa posilni cinnost a mnozstvo mitochondrii.

llek

Transplantacia kmenovych buniek, to je nieco celkom ine a v kardiologii sa to skusa u pacientov s infarktom, neviem o otm ze by to mohlo urobot nieco s kardiomyopatiou. KMP je doledkom poskodenia srdcoveho svalu. vtedy srdce zlyhava, liekmi sa da funkcia trochu vylepsit ale nie opravit sval. Za otazku nic nedas, okrem toho pohladaj na internete, aby si bol pripraveny na diskusiu, netreba sa dat odbyt. Dnes prichadzaju pacienti pripraveni

Srdcciar

Ďakujem za odpoved ale ked mam pravdu povedat som zhrozeny nik z lekarov mi toto nepovedal . No cital som este o transplantaciji Buniek ... ze vraj aj to mnoho ľudom pomohlo a zachranilo ich , no na Slovensku sa to robilo pokial viem len v Bratislave .. Ja som bohužial z Košic ... a ešte raz dakujem za odpoved.. no som priam zhrozeny a smutny :(

llek

Celkom dobre ta nastavili na liecbu, takze fukcne parametre srdca sa zlepsili. Su to vsetko lieky, ktore mozu zlepsit funkcne parametre, ale samotnu kardiopmyopatiu neliecia, lebo ta sa liecit neda. Tak ako diabeti, ked sa mu netvori inzulin, tak dostava inzulin, takze si dokaze dobre kotigovat hladiny cukru v krvi, ale samotnu cukrivku inzulin nelieci, lebo to sa neda. Spytaj sa svojej doktorky na moznost zaradenia do transplantacneho programu. Su na to urcite kriteria, ale si mlady, mas kardiomyopatiu a transplantacia je v skutocnosti jedina sanca.