Predlžovanie vlasov Hairdreams

Príspevok v téme: Predlžovanie vlasov Hairdreams
Nicolle555

Ahojte,

už 4 roky si dávam predlžovať vlasy. Začínala som s clip-in, je to dobré ale iba na chvíľu, na nejaké príležitosti, ale nebavilo ma každý deň si ich pripínať a večer dávať dolu z vlasov a je to určite zaťažújúce pre korienky, pretože to má svoju váhu.
Tak som rozhodla že si nadpojím vlasy keratínovou metódou, bola som spokojná, nemusela som si každý deň sponkovať vlasy s Clip-in a vydržalo mi to 3 mesiace, potom je potrebná obnova, treba sa starať o nadpojené vlasy, je potrebné aby ste si kúpili špeciálnu kefu na predžované vlasy. Neodporúčam si vlasy umývať v predeklone ani si ich tak česať.
Po čase som zistila že keratín je mäkší ako napríklad POLYMÉR, navštívala som kliniku Yes Visage pod Michalskou bránou v Bratislave, páčil sa prístup peronálu, najprv ma objednali na bezplatnú konzultáciu, kaderníčka mi vysvetlila všetko ohľadne ich metódy nadpájania, majú viac druhov vlasov, kučeravé, rovné, vlnité.... Takže môžem zaručiť že to naozaj vyzerá prirodzene! Sama mám od nich nadpájané a zahustené vlasy, pri prvom nadpájaní som dostala balík: HAIRDREAMS šapón, kondicioner + kefa na nadpájané vlasy, na obnovy mi stačí chodiť každé 4-5 mesiacov, mám nadpojených 125 prameňov a obnova trvá do 2,5 hod. Polymér je tvrdší a viac krát použteľný, vrelke odporúčam :)

Cindy35

trapna reklama.
o tom ako to nici vlasy nepises. kamoska to ma a svoje vlasy ma od toho biedne a hrozne namahane.
radsej si treba pockat a nechat narast svoje vlasy