Ako utíšiť bolesť zuba ked analgetika nepomahajú..

Príspevok v téme: Ako utíšiť bolesť zuba ked analgetika nepomahajú..
AAUUU..

Ako uťíšiť bolesť citlivého zuba ked analgetika nepomahajú..??..Pohotovostne služby už nefungujú a takto víkendovať..:( auu.,,
Ide oto, že mám tak citlivý zubok..už od jari.,a od leta mi ho zubár lieči.,ale stále bolí a Bolí..
a stále vrtačka, čistenie.,,
Asi budem bdieť celý víkend.,nuž ked už spánku mi nieje dovolené zrejme..
:-(au..ta bolesť..

[zruseny35]

To ako čo mas za zubára??? Ved na tebe rižuje zlatu banu .Vymen zubára za sukromneho ,ten si váži pacientov ,lebo mu robia meno..

miruska01

Neskoro, ale predsa.. Mne doteraz na 100% pomahal alkohol .. Nie vypit, samozrejme :-) ale namocit vatu do alkoholu (ziadna znackova whisky, staci vodka :-) ) a dat do ucha na tu stranu kde boli zub.. Do par minut je akakolvek bolest prec.. Odporucam..

Lola BA

no prosim:) tak predsa sa postastilo.
Dobre si urobila, ked si ho zmenila. Dobry lekar ma pekne vysvetlit co ti je a aky bude postup liecby a nie sa "točit dokola"...drzim palce aby to dopadlo dobre :)

AAUUU..

Dakujem lola..ale myslim.ze uz nebudem potrebovat.
Po prebdenej noci...pohotovost a stasticko:-) Uz ho mam ., nasla som skutocnwho zubara :-)
Vsetko je vec zub.kanalikov.Vsetko sa da spravit.A o ziaden zubok nepridem.Ista pani zub.mi dnes vela veci vysvetlila.objasnila....vyvratila to co mi moj.uz byv.zub.,
A zapal hlboky. Sme sa dohodli na dalsom postupe.liecbe...ze sa to da zachranit.Sa tesim. No konecne mozu prist krasne Vianoce :-) Majte sa tu vsetci ;-)
....koniec dobry ako v rozpravke, neskutocne :-)

Lola BA

ahoj, neviem sice z coho to mozes mat, ale ak by si este niečo chcela od bolesti tak Flector rapid sačky si myslim, ze ti urcite pomozu, mne rastie osmicka a boli ma z nej cele ucho aj polka hrdla + zub samozrejme a tabletky mi na to nezaberali az tento flector a vela som o nom citala a v suvislosti so zubami ho pochvaluju, dokonca aj na migreny vraj zabera. Ale je na predpis a moze sa max 7 dni brat.

AAUUU..

Stále s tým bojujem.,dnes som bola dokonca na 2 krát pri zubárovi. Po 1./čistenie zuba.,aj ked som chcela dať von.,že vraj o 9.00 hod.ta čo ste...teraz nie a 2./krát po 3.hod.,aby somnou niečo robil, lebo ešte viac.,tak injekcia na strpnutie zuba.,chvíľu bola úľava.,ale len chvíľu.,že to prejde.,jeto kvôli tomu,že je blízko nervu.,ale povoli.
A nepovolilo:( 4tab. od bolesti zuba??.,valetol,paralen.,už ani neviem,čo mám zvoliť. Ak v noci nebudem spať.,hoc aj dalej na pohotovosť.,len nech to prejde. Dopiki!
Ak boli vrch hlavy.,jeto odzuba? a ta bolesť vystrekujúca,ostrá.,hore,dole, do strán.,do ucha.....ked niesom opuchnutá,vačky nemám.tak....zubar nevie, či to ide od zuba.Ale injekcia na strpnutie zuba poľavila, tak zrejme ano,či..
O 7.dní kontrola.,ale ak bolesť neustúpi do ráno.,menim zubára....,ja mam pocit, že on sa boji mi vytrhnuť zub.,že vraj ma veľke korene.....Aj mne ide strach.,ale tak risknem, čo mam už robiť...Panbožko je primne.

AAUUU..

Moja prak.lek.,si už omne bude myslieť, že som šibnutá.,lebo nerobím nič iné.,len behám z ambulancie do ambulancie.Ale je mi to fuk!
o.k., Neurolog.

AAUUU..

To namna sedí.....čo mám robiť?..Boli ma polka hlavy niekedy aj deň pred tým a potom zub. A ta bolesť je veľka a nezvyčajná. A na tvári mam drobné pľuzgieriky. Môže byť pri tomto..som čítala
najmama.aktuality.sk
ako mi to zistia....mam ísť na mag.rezonanciu.,alebo kde??
neurolog...?