Dedina versus mesto

joro

Ahoj je to škatulkovanie. Býval som 20 rokov na dedine a myslel som si o ludoch z Blavy, že sú namyslený,lenivý,že nevedia robiť dokonca jedna známa mi povedala že ženy z mesta nevedia variť BLBOST. Tak som jej povedal že aj niektoré ženy z vidieka nevedia variť. Niekedy ma štvalo keď´nám hovorili PASTIKARI ako keby vidiečania nejedli paštiky veď ich sami robia. Ludia sú rovnaký na obidvoch stranách a pochopí to iba ten, ktorý sa sa presťahuje do mesta.
A také reči, že ten alebo ten je lepší to by sa mohol človek hadať stále netreba si to všímať on prestane rýpať.
Blbci sú na obidvoch stranách

isa

Tak ja osobne nemam nic proti blavakom..ved ludia ziju vsade...a suhlasim s tym co napisal doubledog. Myslim ze otom to je. A maly sa moze citit kazdy ak sa tak rozhodne sam.

Dmitriy

preco pre boha ? ved to ze sa niekto narodil tam a tam este neznamena ze je chudak, staci sa prestahovat do NY a si akoze z NY :D
mne sa skor pacia ludia z co najmensich dedin, lebo z blavy je kazdy, tak o com to potom je? :D

phoe

Mne je úplne jedno kto je odkiaľ, tak nechápem prečo niekto rieši že ja som z Blavy....inak myslím že takéto veci riešia len obmedzenci , na oboch stranách,a možno nejaký komplex menejcennosti, čo tu spomínal Doubledog. Tiež by som sa asi cítila malička pri niekom z veľkomesta ako Paríž, Londyn, NY ...

doubledog

kludne si porozumiet mozu aj vychod so zapadom, aj dedina a mesto.
len musi byt obojstranny zaujem pochopit tu druhu stranu.

Prezývka55

Najlepsie na tom je ci vychod zapad ci kosice alebo bratislava vsetko je to jedna zumpa. Nie je o co superit.

isa

Double...asi mas pravdu ..mozno to tak chodi..len neviem zrovna ci je za tym nejaky nedostatok..hanba alebo co..
Neber to v zlom..ale aj vy BA mate obcas narazky napr. na vychod...Asi jetu take superenie...lebo sami ludia si ho vytvorili.
A preto plati aj jedna vec.ze nikdy si nemoze rozumiet vychod zo zapadom napr.
Z mojho pohladu. .