Dermatológ Košice

Príspevok v téme: Dermatológ Košice
miriam211111

Ako prvé sa chcem opýtať môžem ísť k dermatolgovi, ktorý je viac ako 80 km od mojho trvalého bydliska? Akné ma trápi už dlhé roky, 2 dermatologovia v mojom meste mi vôbec nepomohli, vôbec neriešia príčinu len predpisujú lieky a skúšajú čo zaberie. Poznáte fakt dobrého dermatológa v KE alebo dermatologické centrum, kde sa tomu aj venujú, robia vyšetrenia a podobne?

lenka241

Ja som chodila tiež do Sace a neodporučam...lekarka mi predpisala antbiotika na akne z kt.som dostala hroznu alergicku reakciu...(velke hnisave bolave vyrazky, ktore hrozne svrbeli a hojili sa jazvami...)ked som prisla za lekarkou tak mi vrawela, ze nie je mozne aby som z tych atb dostala alergiu...ze vraj to mam z niecoho ineho...citila sa hrozne urazena..no pritom neviem ako som sa mala citit ja...mam tazku formu akne, ani raz mi tam nespravili odbery krvi..a ze vraj poskytuju nadstandardnu starostlivost...

elen666

to mas upne jedno,je tam primarka a este dalsie 2 lekarky a kto ma sluzbu ten ta vysetri,ja velmi spokojna,teraz tam chodim so synom a do hodinky odchadzame.

elen666

odporucam Saca,kozna ambulancia,ludsky pristup
pomohli mne s akne a synovy tiez teraz pomahaju
ked nieco pytaj sa

muc

ona miesa nejake bylinne pripravky. je to zdravotna sestra. a este som zabudla, ze lieci akne aj svetlom. kolegynin syn ku nej chodi.