Rozchod?

Príspevok v téme: Rozchod?
caro

Ahojte.
Prosím Vás o radu - som čerstvo po rozchode s priateľom , boli sme spolu takmer 3 roky. Rozchod bol z jeho strany a mne je neskutočne ťažko, neviem sa s tým vyrovnať, prišlo to strašne náhle, stále ho veľmi ľúbim a neviem si predstaviť čo bude somnou ďalej bez neho. Náš vzťah bol celý čas úplne skvelý, rozumeli sme si, všetko klapalo, len posledné 3 mesiace sme sa trocha hádali, pretože som mala pocit, že jeho vzťah ku mne začína chladnúť, no on sa somnou o tom vôbec nechcel rozprávať a vždy ma odbil s tým, že mu vôbec nič nieje. No a zrazu, zo dňa na deň rozchod. Povedal mi, že jediným dôvodom boli naše hádky tieto posledné 3 mesiace, že za tým nieje nikto iný, že náš vzťah nám už viac ubližoval ako robil radosť. No podľa mňa to mal riešiť celkom inak, lebo medzi nami boli naozaj iba drobné nezhody. On sa somnou nechce stretávať, na moje smsky reaguje len občas ale ja mám stále pocit, že medzi nami nieje koniec, ale neviem čo mám robiť keď somnou nekomunikuje, alebo či to mám nechať celé tak. Táto celá situácia mi je hrozne nepríjemná a neviem ako ďalej.
Prosím, poradťe mi, som z toho zúfalá.

caro

Ďakujem Vám za rady, snažím sa cez to nejak preniesť, zatiaľ to ide len veľmi ťažko. Čas mi snáď pomôže, lebo teraz nemám náladu vôbec na nič, stále len spomínam na to, ako nám bolo spolu super...ale je to preč.

mariana111

ahoj ja som si tiež prešla niečim podobným po 4 rokoch vzťahu a presne ako píšu ostatní v žiadnom prípade ho nekontaktuj, nájdi si iné záujmy choď vonku s kamoškamo a pod. uvidiš pomôže to a ver tomu, že on sa ozve ako prvy aj u mňa to tak bolo keď videl, že sa neozývam asi ho to štvalo a napísal mi a potom samozrejme sa chcel aj vrátiť ale ja už som mala nový vzťah takže nič z toho. Viem presne ako sa teraz citiš ako keby sa ti zrútil svet aj u mňa to tak bolo ale ani sama som tomu nechápala z dňa na deň prišiel proste zlom a ja som si uvedomila veľa veci a od vtedy mi bolo fajn a potom ešte prišiel novy vzťah a teraz som šťastna tak držim palce :)

AfterEight

Ahoj :) v prvom rade ti chcem povedat,ze nie si jedina, na ktoru sa partner takto vykaslal.

S mojim ex,bolo presne toto iste. Az neuveritelne podobne,pekne si to napisala.

Mali sme sa krasne,ked sme sa pohadali,tak sme sa na chvilku ofucali,ale potom sme si vsetko vysvetlili a bolo dobre. Ziadne extra hadky,normalne skriepky,ktore ku vztahu patria.

Ale zo dna na den som zacala pocitovat,ze sa moj partner menej ozyva,a ked sme boli spolu,tak bol ako keby myslou inde,uz ma ani tak vasnivo nebozkaval,ked ma chytil za ruku necitila som to,co predtym.

Pytala som sa ho,ze co sa deje,ale on stale,ze niiiic...ze ma len stresy (lebo zrovna statnicoval) tak som tomu uverila,ale po statniciach bol taky isty....a presne ako ty,som sa zacala stale vypytovat,co sa deje...hadali sme sa,ja som sa stale snazila viac a viac,bravala som ho na vylety,nech spolu travime vela casu,kupovala mu jeho najoblubenejsie veci....a potom to prislo,oznamil mi jednoducho,ze je koniec a mne sa zrutil svet,takto som nikdy neplakala,to boli potoky,strasne to bolelo...

Stale som chcela vediet dovod....myslela som si,ze ma podviedol,a ze preto sa chova ako hlupak,len aby som ho ja poslala do riti. Ale nepodviedol ma...On mi jednoducho len povedal,ze preto sa choval ako kreten,lebo nemal to srdce ma poslat do bazin...Cakal,kedy to ja s nim vzdam...ale nevzdavala som ho,lebo som ho neskutocne milovala....A az po roku som sa dozvedela (zostali sme asi taki kamosi,ze si napiseme raz za mesiac ako sa kto ma)...a dozvedela som sa,ze jednoducho zacal pocitovat,ze vyprchala z neho laska,ze videl ,ze ja ho neskutocne lubim,ale on to jaksi necitil tak isto...

Dam ti radu,a je presne taka ista,ako tu pisu ostatni...

Chod dalej,nekontaktuj ho,ani ja som ho nekontaktovala prva...az po nejaky troch mesiacoch,sme boli schopni normalne komunikovat...bude to tazke,este si poplaces parkrat,ja som dostala taky blok z toho soku,ze som proste par dni po rozchode bola,ako keby mi to bolo jedno a zivot siel dalej,vela ludi sa cudovalo...ale asi po 2 mesiacoch som spustila neskutocny zachvat placu v sprche...neviem preco....ale po tom ako som sa vyplakala,mi bolo neskutocne dobre...

Pride iny ver mi :)

lilyiankaa

caro, ono je už asi jedno, čo v tom bolo, či iná alebo nie ..aj keď by ťa možno ten pravý dôvod zaujímal, ale niekedy je asi lepšie nevedieť .... ako dlho ti to bude trvať sa z toho dostať, bude len na tebe ..ako sa k tomu postavíš ..... ak budeš doma vyplakávať a čakať na zázrak (že príde za tebou s prosíkom o vrátenie), tak to tak skoro nebude ..ale prídeš mi rozumná baba, ktorá pozerá na situáciu triezvo a tak verím, že ti nebude dlho trvať sa z toho dostať ..aj keď to bude ťažké obdobie, ale každý si tým prešiel a sme tu :)) a s novými partnermi a spokojní

caro

Agnes998

Možno máš pravdu, aj keď mne povedal, že nikto iný v tom nieje - mohla, aj nemusela to byť pravda. Každopádne si myslím, že nie vždy musí byť rozchod zo strany muža o niekom inom, môže byť milión iných dôvodov. On sa však o tom somnou odmietal rozpraváť, práve preto to takto celé dopadlo.

caro

lilyiankaa,

ďakujem ti za rady, myslím, že najlepšie bude nechať to celé už tak. Inak to už zrejme nebude, je načase si začať zvykať na život bez neho. Aj keď myslím, že mi to potrvá parádne dlho.

lilyiankaa

caro, my sme posledného polroka pred rozchodom mali aj pauzu vo vzťahu, síce po nej bolo fajn, ale už som videla, že to nie je ono ... on už nemal taký záujem o mňa, aj keď nemal rád diskotéky, zrazu na ne chodil, venoval sa viac svojmu najlepšiemu kamarátovi ako mne a to sa mi nepáčilo..veľakrát sme sa kvôli tomu pochytili ..... a asi sme si už šli aj na nervy ..ale bol to môj prvý vzťah a ja som tomu nedokázala dať koniec, tak ho dal on .. dôvody boli všelijaké, mne povedal iný a iným ľuďom ďalšie dôvody, tak som sa ich nakoniec dozvedela asi osem a neviem, ktorý bol ten pravý, aj keď mi to potom bolo jedno, keďže sa mi svojím chovaním po rozchode sprotivil a tým pádom som sa ja z toho dostala skôr (si myslím)

caro

lilyiankaa

A ak sa môžem spýtať - čo sa stalo v tvojom vzťahu, ktorý si spomínala? (samozrejme mi nemusíš odpovedať, ak nechceš)