Zvlastne spravanie

Príspevok v téme: Zvlastne spravanie
Prispievatel

Zdarec, chcel by som vediet vas nazor na moj problem. Pozval som kolegynu na rande. Myslim, ze sa celkom vydarilo. Dobre sme sa bavili. Avsak po par dnoch sa mi zacala v praci vyhybat. Trva to doteraz. Predtym sme v pohode spolu aj ostatnymi kolegami pokecali, teraz je to tak, ze ked sa pridam do rozhovoru, kde je aj ona, tak vidno, ze zneisti a nie je jej to prijemne, ze som tam. K tomu este vyhybave pohlady. Ked uz sme sa stretli (napr. vo vytahu) tak som mal z nej pocit, ze sa uz nevie dockat kedy vystupi. Je to uplne iny osoba ako pred casom. Neviem ci som nieco postral, alebo kde je problem... Neviete v com by mohol byt problem? Dikes.

willsonic

..nepochopil gramafon..ze si jak zaseknuta platna,kolko krat si sa uz na to pytal?....v kolkych temach?....dostal si odpoved a ked sa ti nepacila,tak si sa spytal znova...

fero11111

divne? a co je natom divne? ty si divny :D uz to enries enchaj to tak nepis jej nevolaj zabudni a len to nutne snou ries a bud jej zapne ze och uz namna serie co stym abo jej zapne a vyserie sa totalne na teba co bude asi to druhe co pisem :) kedze nema cas smola kamo pusa aspon bola alebo si nebodaj zasunul? jedine to by bolo trapne inak natom nic trapne nevidim a chybu si neurobil nikde kde by si akoze mal urobit chybu ???????nechce ta a hotovo co to tu treba tolko rozoberat?

Prispievatel

NO ved ja tusim, ze z toho nic nebude, len mi proste stale vrta hlavou, kde som urobil chybu. Pretoze som mal dojem, ze zo zaciatku bol zaujem aj z jej strany. Navyse musime fungovat dalej ako kolegovia, ale ked sa takto sprava tak to bude divne...

fero11111

odpoved bola nema cas? a ty to tu riesis???????????

si spadol z hrusky ci jablone naco to tu vobec rozoberas? naco sa tu vobec pytas sam si si poriisl hadanku :))) normalne ma dokazu ludia nasrat:))) to akoze co ma znamenat sak ti jasne povedala ze je koniec akoze oco ti ide? neeeeee sak ti povedala nema cas co akzoe ti nedoplo ci co ? necvaka to tam v bedni?

phoe

A ona sa ti páči? Ťazko povedať, či si niečo pokazil alebo čo...niečo sa muselo stať, že sa tak správa, buď si niečo urobil alebo neurobil, ale asi sa jej nepacis, ked sa ti vyhýba.

Prispievatel

@phoe - pozval som ju znova, ale odpoved bola, ze nema cas. Inak ako co viac mala este cakat?

@wilsonic - sorry, ale s tym gramofonom som to nepochopil...