Úder do hlavy

Príspevok v téme: Úder do hlavy
Ivčo96

Príjemný deň prajem,

dnes som bol na ako už tradične chodím, na karate, a stala sa mi tam nemilá vec..

Nebol som dobre rozcvičený a tak pri boji, som dostal náhodou od súpera velmi silnú ranu do hlavy, horšie natom je, že do zadnej až strednej časti, neviem ako to miesto popísať, niesom najlepší biologik, každopádne bol to úder z hora, kedže bol od o dosť vyššieho súpera.

Rani boli 3, a súper nečakal, že čo robí, kedže bol asi aj on v strese, úderi ma fakt velmi boleli ale nepocitoval som v tej chvíli, že by som strácal vedomie.

Každopádne asi 2 hodinky nato ked som večeral, ma tak jemne bolela hlava, a bolí ma až do teraz čiže už 1 den od tej udalosti ma tak mierne zabolieva hlava, jako keby ma bolela psychycky.. ale ono to je od tej doby, ako som dostal ten úder, čiže je to fyzické.

A tak sa vás chcem spýtať, či to nemôže byť niaká porucha hlavy, alebo či mi tam niečo "nepokazil".

Predom vám Ďakujem..

PS: Nemal som žiadne vracačky ani bolesti očí, skrátka ma len jemne zabolieva hlava, a mne to robí strach z môjho zdravotného stavu.

phoe

Ako vravím, radšej si overiť v čom je problém ako niečo zanedbať. Ked ho dva mesiace boli hlava, nie je to v poriadku.

philips

phoe - nestraš ho zbytočne. Daný prípad sa stal v GB, kde asi vieš, aké majú zdravotníctvo - štýl Paralen všetko vyrieši.

Je to pravda, mal som úder do temena hlavy. Možno som mal slabý otras mozgu, možno nie. Nebol som u žiadneho lekára.

phoe

Jo mlady a naivný. Celkom nedávno umrela mladá baba, ktoru stale bolela hlava a lekár jej tvrdil že si to vymýšľa a na žiadne vyšetrenie ju neposlal. Ked jej o polroka ked odpadla zistili nádor, už bolo neskoro, zomrela. Len ver lekárom ...a co sa týka úrazov, ani netusis aké je telo krehké. Radšej rátať s horším a zistiť čo ti je ako zanedbať a mať následky. Je to tvoj život.

Cindy353

podla mna tam nieco mas a oni maju predpisy aby setrili, tak ta nechcu poslat na ct.

asi posunuty stavec v krcnej chrbtici, mal to aj Satan vtedy ako ho Chara zhodil, vygoogli si.

Ty si asi moc mlady, ze este veris doktorom, ja uz davno nie

to co Ti tu pisu, ze si si vsugeroval, malo pravdepodobne u mladeho cloveka, ten ma ine zaujmy ako sa zaoberat neexistujucimi bolestami

Ivčo96

Ježiš, viem že som si chcel dať poradiť, ale neprehánate to už trošku?

Tak najprv ste začali že potlačený mozog, a teraz sme sa dostali až k smrti?

Preberte si logicky, dostal som 3 rany od 13 ročného chlapca, viete čo to je? To je úplne obyčajný mierne silný úder, čo majú povedať tí, ktorí mali silný otras mozgu, a teraz si v pohode žijú?

Ja sa do tohoto fakt nevyznám, ale som si na 100% presvedčený, že z toho neumriem, a aj keby áno, tak najprv zabijem toho 13 ročného spratka.

Jak to môžem mať chrbticou? Veď ja som pred tým úderom nemal žiadne bolesti, nikdy ma nebolela hlava, len od vtedy ma fakt že slabulinko bolí hlava.

philips: toto je dosť možné, lebo ja som si celé tie 2 týždne myslel, že mám zlomeninu lebky a všetky možné choroby, hned som myslel nato najhoršie, čiže tá vsugerácia je dosť možný prípad, viem sa z toho niak dostať?

Inak čítal som si tvoje príspevky, a zistil som že aj ty si mal úplne podobný prípad, udrel ta tiež spolužiak/spolsúper. Ako som čítal tak si mal ovela horšie príznaky ako ja. Bol si u doktorky?/Na CT? Ako sa cítiš teraz?

Prosím vás fakt to neprehánajte, 2 doktorky na profesionálnej úrovni mi povedali, že to nieje nič, tak prečo by to potom niečo malo znamenať? Však keby doktori klamali, tak nikdo není zdravý, veď vždy sa niečo stane, niaká choroba. -.-

phoe

Bože to ťa fakt neposlali na ct? Naši uzasni lekári. Podľa mňa to tiež môže byť z chrbtice. Chod ich otravovať že chceš ct a ďalšie vyšetrenia. Lebo vieš, ked umries na nejaký nádor, zrazeninu, nikto z nich nebude na vine. Vieš ako to je ...