Otehotnenie z ejakulacie mimo posvu

Príspevok v téme: Otehotnenie z ejakulacie mimo posvu
mililli

Dobrý deň, prosím vás je možné, aby žena otehotnela pri tom ak dôjde k ejakulácii len na povrch jej pošvy? Ak ho zo mňa vytiahol a urobil sa vonku, avšak ostalo aj na povrchu pošvy. Ja som si to utrela servítkou a potom sa šla hneď umyť. Je nejaká možnosť že by sa spermie dostali dovnútra maternice a mohli spôsobiť otehotnenie?
ďakujem

Sandysss

Stalo sa mi to iste a mam strach robili sme to z ochranou lenze som citila ze zo mna nieco tecie on vravel ze sa este neurobil tak si niesme isty .. Potom po par minutach ho zo mna vitiahol a chvilu este robil sam rukou no ked to z neho vystrieklo nedostalo sa to do mna ale na vaginu mozem tak otehotniet?? Dakujem za rady

Anie

Chcela by som sa spýtať či je možne že by som otehotnela, stym že som mala pohlavny styk s mužom, trval dlho ale on sa nedokončil ?

Tiziz

Co ak sa spravil na brucho ale utreli sme to ale tým istý sa utrel aj povrch pošvy potom sme si ľahli a po pár minútach cca 10 min prešlo ma začal pestovať, a riadne hlboko... Meska mi mrcha 2.den taj sa pýtam ci takto môžem byť v tom

Kvety zla

milili, nic v zlom, ale keby si vzdy robila vsetko preto aby si nemusela brat tabletku po tak by si sa nespoliehala len na to, ze chlap stihne vytiahnut vcas (pricom ani prerusovana suloz sama o sebe nie je spolahlivou metodou antikoncepcie).
je na tebe ci si dieta mozes alebo nemozes dovolit momentalne. ak si naozaj nemozes dovolit teraz otehotniet, tak ja by som volila tabletku po (a v minulost ked som bola v podobnej situacii som tabletku po brala), a zamyslela sa nad tym ci pre teba nie je vhodnejsia nejaka spolahlivejsia alternativa na to ako neotehotniet.
ak by si len preferovala nemat dieta teraz, ale nebola by to pre teba katastrofa a koniec sveta keby si skoncila tehotna, tak to samozrejme mozes risknut. koniec koncov, je to len na tebe.

mililli

takže teda vy by ste mi tiež radšej odporúčali si ju vziať?...ja neviem prečo ale bojím sa jej..vždy som sa snažila si dávať pozor na všetko aby som nemala dôvod ju brať..
neviem totiž čo mám spraviť, neviem sa rozhodnúť...či ju radšej teda kúpiť a brať to ako prevenciu aj keď si myslím že sa snáď nič nestalo,, alebo dúfať a čakať na menzes mesiac, pretože pred 4 dňami mi eštelen skončil
ďakujem za reakcie

Kvety zla

jasne ze sa tak da otehotniet. mel, neviem odkial beries ze ma zdrava spermia problem prejst par centimetrov ked je vo vagine - zdrava spermia s normalnou motilitou problem mat nebude, ako by inac ludia mali deti? samozrejme, ze pravdepodobnost je o nieco nizsia nez keby doslo k ejakulacii vo vagine, ale ved posva nie je vodotesna - naozaj sa chces stavit na to ze ti ani kvapocka semena nevosla do vnutra (hlavne ked je to tesne po pohlavnom styku)?

Mel5

ono normalne zdrava spermia ma problem sa dostat ked je "start" hlboko v posve a nie to este na zaciatku, tam sa nasobne predlzuje "trasa" ktoru musi "preplavat" takze sanca je naozaj miziva.

mililli

ja som nikdy nad takýmito vecami nestresovala, ani nad tým nerozmýšľala a vždy to bolo ok...aj teraz sme si vlastne boli istí obaja že nič sa nestalo, on si bol istý a aj ja...ale ked som to tu tak začala čítať, až potom človek zneistie...jedna gynekolgična na inej stránke písala že riziko je mizivé a bolo by to až raritné, ale že pozna taky prípad...ach a nechcem sa troviť tabletkami PO, vlastne keby si ju dám by to znamenalo že si fakt myslím že sa niečo udialo, ale ja si to nemyslím len mam proste strach :D neviem či ma chápete, asi to moc riešim