Komplikované?

Príspevok v téme: Komplikované?
E_

Boli ste už v takej situácii, že ste vedeli, že ste s istým chlapom úplne rozdielny.. máte za sebou určitú minulosť, ktorá bola krásna ale aj bolestivá a že viete že nikdy nebudete šťastná vez neho, ale nikdy ani úplne šťastná s ním. Aj napriek tomu ho ľúbim, a chcem byť s ním, ale je to komplikované. Včerajšiu noc sme nemali byť spolu, ale boli sme. Veľa sme sa rozprávali a prišli sme na to že nevie čo chce, nevie či chce vzťah, alebo si chce užívať.. Lebo predo mnou mal dlhý vzťah v ktorom si nemohol užívať a teraz mu to chýba. Aj napriek tomuto sa správal ku mne tú noc ako predtým, keď sme spolu chodili, zase mi ukázal aké to bolo.. A ešte viac uistil v tom, že naozaj nevie čo chce. Asi si poviete že som hlúpa, ale pokúšala som sa žiť bez neho ale neviem to. A na druhú stranu viem, že on už sa nezmení, lebo v prvom rade by to sám musel chcieť. Vídavame sa denne v škole a vidím na ňom že vôbec nemá jasno v sebe a vo všetkom, a ja v podstate nemám pre to čo urobiť. Alebo? Od tej noci sme sa videli iba v škole, nepovedali sme si v podstate nič. A kedže sa budeme vídavať aj ďalej denne, neviem čo mám v podstate robiť a ako sa mám správať. Dúfam že ma aspoň niekto chápete a budete mi vedieť pomôcť. Ďakujem.

kafe

A prečo si to vyčítaš? To je tiež jeden zo spôsobov ako nič nerobiť, len sa zbytočne ničiť. Život máš vo svojich rukách, nauč sa riadiť si ho. Ak si slaboch, začni sa venovať trochu sama sebe, nauč sa mať sa rada, robiť to čo ti prináša radosť a ak nie si silná TERAZ momentálne (aby si ho poslala do prdele), tak možno zosilnieš časom. A buď s ním, keď už nevieš byť bez neho, ale nevyčítaj si to, nevytešuj sa z toho nejak extra - ber to tak ako to je. Nie ste vo vzťahu a asi ani nebudete. Veľa zdaru dievča.

E_

Kafik..poslala by som ho do prdele. Lenže problém je v tom že taká niesom, a ani nevieš ako veľmi si to vyčítam..

kafe

nie neni to komplikované ani trochu. Len ty si proste mäkká, bez hrdosti a úcty k sebe samej. To je všetko. Chlapec veľmi dobre vie, že teba nechce. Ak ti stačí robiť mu madrac, či byť prestupnou stanicou (kým si nájde nejakú normálnejšiu, čo sa neovíja okolo chlapa ako brečtan, ale dokáže žiť šťastne aj bez chlapa) tak buď mrňavú chvíľku šťastná s ním. Ale poviem ti, že to bude rovnako naprd, akoby si bola bez neho.
Skús si predstaviť, že si šťastná, hrdá, sebavedomá žena. Ako by si sa asi správala? Čo by si robila v takejto situácii?

lilyiankaa

nakoľko tento vzťah nebude mať žiadnu budúcnosť, resp. žiadne pokračovanie z určitých okolností, o ktorých píšeš, by som ja na tvojom mieste s ním obmedzila kontakt ... to, že sa budete vídať v škole neovplyvníš, ale tak postupne ho vymazávať zo života a čakať na toho iného, ktorý bude vedieť, čo chce ...