Nervy keď sa vidím na fotke..

Fleur-de-lis

GreenTea, si otvorená pre zmenu? Pokiaľ si budeš držať postoj, že všetko je nefér, lebo ty si škaredá, a budeš cítiť hnev... Tak sa to nezmení.
Iní ľudia ťa na fotke vidia inak než ty seba. Koľkokrát som sa ja sťažovala na foto a pozerala na mňa či som normálna :D Ty sa zameriavaš na to, čo sa tebe nepáči,a zvyšok nevidíš. Iní ťa vidia lepšie.
GreenTea, keď dospeješ k tomu, že sa vzdáš toho čo nemôžeš mať, vtedy začneš nachádzať pokoj a spokojnosť, aj sama zo sebou. A nejaká nevydarená foto ťa už potom ani náhodou nerozhádže. No a čo, že nie si dokonalá? A? Kto je? Nikto!!!! :)))
Vy*er sa na dokonalosť a dokonalú krásu. Vzdaj sa jej a nájdeš slobodu.
Lebo ani najkrajší človek na svete nie je dokonalý, a pokiaľ sa nevzdá tej dokonalosti, tak tiež nenájde slobodu.
Poviem ti, čo sa stalo mne. Keď som sa vzdala tejto dokonalosti, začala som vidieť aj druhých ľudí inak. Zrazu sú všetci krásni. Zrazu ich vnímam inak. Zrazu vnímam ich jedinečnosť a výnimočnosť. Je to úžasné :)

september

male deti sa to naucili len od starsich... starsi by mohli mat uz rozum, a aj ked nemaju, tak nemali by kvoli tomu nadavat aj ti s rozumom...
kopec dievcat si mysli, ze su skarede, a inak nieje to vôbec pravda. Nedas mi fotku? Uprimne sa k nej vyjadrim, poviem, co by si si mohla na sebe zlepsit. Fakt casto staci sa len kus namalovat, ak z priemernej krasi sa stava neuveritelna;).

LILIII

To ospravedlnenie bolo od teba pekne Green . Aj mne sem tam ujde nejaka ta nadavka i tu napisem nieco ,co ma nasledne v priebehu par minut zamrzi no suhlasim s phoe ,treba brat ohlad na ludi a spravat sa tak ,aby som nepoburovala a zbytocne neupozornovala na seba nevhodnym spravanim ... to si mozem dovolit doma ,ked som sama

GreenTea

smutné, že už vedia lepšie nadávať malé deti ako niektorí dospelí...A ak sa ťa to nadávanie dotklo tak sa osrpravedlňujem

phoe

Niektorí ľudia majú nervy asi stále, ked stale nadávajú, vsak ? Čo takto brať ohľady aj na ostatných ľudí ? Prečo majú tie nadávky počúvať ostatní? A malé deti ?

phoe

Mne to vadí. Vadí mi aj ked počujem take reči od deciek na ulici. Myslíte si, že ste strašne cool či co ? Mne ked ujde nadávka, tak sa sama pred sebou hanbím. A vidieť mladé baby, čo sa takto vyjadrujú, no na zvracanie.