Vyrážky na chrbáte

Príspevok v téme: Vyrážky na chrbáte
Sue123

Dobrý deň,mám hrozne nepríjemný problém.Moja dcéra mala nedávno 14 rokov a už dlhší čas má vyrážky na chrbte.Je to pre ňu hrozné nepríjemné,sú hnisavé a strašne ju bolia.Skúsili sme už dvoch dermatológov ale nikto ju toho nevie zbaviť.Sú po celom chrbáte a neviem s čoho to má.Mala by obmedzovať nejaké jedlá?Dnes som jej kúpila gél a tabletky s aloe vera.Vraj by mi to malo pomôcť.Prosím poraďte čo s tým máme robiť.Vopred ďakujem :(

Alik4567899

Mala som ten isty problem z nicoho nic a nevedela som sa toho zbavit.verte mi gelmi sa toho nezbavite.treba na to antibiotikum.ja som to kupila v lekarni povedala som aky mam problem a dali mi antibiotikovu flasticku ktorou som si to natierala po dobu 10 tyzdnov kazdy den...100percent zabralo.skuste ;)

odpovedam

V prvom rade je v puberte, cize je to normalna vec. Mne osobne v puberte na vyrazky nepomohlo nic. Je to predovsetkym zaleztost hormonov, ktore v puberte nie su stale. Takze mozno je to zbytocny boj s veternymi mlynmi. Na plet mi akurat pomohol krem od La roche posay - effaclar K. Ale ja som strasne vyrazky nikdy ani nemala. Dalsia vec, co mi zvykla kusok pomoct je zinkova mast. Stoji do 2€,tak skuste. Ale inak by som zbytocne neskusala vsetko. Urcite je dobre problem riesit, ale hlavne zvnutra. Krem nezmoze nic, ak nie su v poriadku hormony alebo creva, pripadne nieco ine v tele.