Escapelle skúsenosti s tebletkou?

Príspevok v téme: Escapelle skúsenosti s tebletkou?
dia1376

Ahojte baby včera sa nám s priateľom stala nehoda praskol nám kondóm ale do hodiny som užila tabletku po Escapelle. Mám však nepravidelný cyklus a tento mesiac som ho mala mať už 8.11. a nič robila som si testy ale boli negatívne takže nie som už tehotná. Ale mala by som mať akurát plodné dni je nejaká šanca že aj tak môžem otehotnieť? Alebo mi príde tá moja menštruácia vďaka tej tabletke teraz?
Ďakujem za odpovede.

escap

Tabletka po môže zabrániť ovulácii, ak sa užije v predovulačnom období, inak počatiu (oplodneniu) nezabráni a potom spôsobuje raný potrat tým, že znemožní oplodnenému vajíčku uchytiť sa v maternici. Žena tak otehotnie a tabletka po tehotenstvo ukončí.

dia1376

Baby naozaj ďakujem za vaše odpovede :)
Je mi síce zle po tej tabletke nafúklo sa mi brucho aj prsia, nehovoriac o tom, že jem jedno za druhým ale to bude z tej tabletky naisto. Uvidíme či dostanem menštruáciu, keďže tento mesiac mi meškala a tou tabletkou sa to mohlo ešte viac zhoršiť. Aj tak som už pre istotu na 4.12. objednaná ku gynekológovi.

xxxxxy

ahoj,
ja som tiez pouzila escapelle , a nastastie menstruacia mi meskala asi 2 dni, inak potom bolo vsetko v poriadku
Kazdy na to fakt reaguje inac.

natusik33

Ahoj,
nemusíš sa báť ja som ju raz užila, tiež sa stala nehoda. Tabletka ti tak rozhádže organizmus( aspoň u mňa to tak bolo ) , že aj mesiac nemusíš mať menštruáciu.
Je to bežné.Takže nestresuj :)

dia1376

Ďakujem Prezývko55 lebo som čítala viacero fór a tam boli baby ktorým aj tá tabletka nezabránila otehotnieť ale ja dúfam že to bude OK a nič nebude :).

Prezývko55

Escapelle funguje na tvoje telo tak ako ked mas rozpaleny olej na panvici a nalejes do neho studenu vodu :D neotehotnies. Toho by som sa bal najmenej.