Atopický ekzém

sasanka0101

Skus vyskusat jedno centrum,kde liecia lekari, kt. sa zaoberaju celostnou a bioregulacnou medicinou. Tam ti urobia analyzu celeho orgnaizmu, take specialne vysetrenie za 15€ a na zaklade toho ti daju aj liecbu vystavanu konkretne pre tvoj orgnaizmus. lieky su cisto prirodne.Da sa objednat v ramci SR u nich. Nam pomohli. Napis mi a dam ti cislo,kde sa mozes objednat.(hekate1@azet.sk)

Ivka 1

S atopickým ekzémom sa dá pomôcť prírodnými výživovými doplnkami. Mastičky od kožného lekára sú na báze kortikoidov a kožné problémy neriešia,len zatlačia do vnútra a keď ich prestanete používať, sú opäť naspäť a niekedy aj dvojnásobne horšie.

SLNIECKOOO

Ahoj ja ten ekzem mam už asi 5 rokov, kožna mi povedala že sa ho nemusim nikdy už zbaviť, on može byt len v kludnom stave a to tak že ho nieje vydieť alebo sa ti objavy na poožke.. ja som skusila kvoli nemu aj more, maste a tých som už vyskušala dost a stále aj ked sa mi ukludnil, stále sa po čase objavil. Kde pracuješ, ak niekde kde dochadzaš k styku z vodou napr. čašnička tak to je zle. Ja mam celkovo zakazane čo i len umyť riad, ale jasne že to sa niekedy neda obmedzit. Troška dufam že ho stratim po tehotenstve.