Svokra

Príspevok v téme: Svokra
Dawia

Mám 22 rokov, a moja potenciálna svokra je divná. Je tichej povahy. Ako aj moj frajer-čiže tomu sa nečudujem:) Ale štvú ma už 5 rokov niektoré veci. 1. Vec: Vždy, keď má narodky, stále jej napíšem smsku, a niečo jej aj kúpim, podanie ruky samozrejmosť. Ona mi za 5 rokov nezagratuloval aani raz, 2x mi kúpila darček na Vianoce, aj to len koli tomu, lebo 25. 12. má narodeniny ona, a kedže vždy jej niečo prinesiem, tak aby sa ona nehambila, tak da aj nieco mne. Tohto roku mi ale nedala nič, keď som odchádzala, podala mi telové mlieko aj sprej, so slovami: Tumas aspon niečo. Nechcme ani darčeky ale apson kupenie cokolady ci podanie ruky k anrodeninam za 5 rokov si mylim je na mieste!! Cítim sa hlúpo a trápne, bud si davajme darčeky, alebo nie...A nie raz ano, raz nie.. Vec č 2. S frajerom nespíme u seba príliš často, naposled ykeď som tam spala, sa mi ráno pozdravila na tretíkrát..:( 3. Vec.-Pre mna je uplne cudzia, nevolame si, nenakupujeme spolu, neviem si predstavit nazývať ju mama alebo mat snou uper vzťah. SEM tam pokecame super, ale preco je taka? Nic jej enrobim, ked maroduje donesiem cokoaldu ked ma sviatok napisem, zagratulujem ososbne s darcekom. Vzdy donesiem koalc, nepsim tam casto aby im to nevadilo, Velakrat tam aj upratujem dom, idem na pole, upeciem kolac, anpr ked odbhene a ma priparvene zemaiky na salat osupem ich jednoducho stale neico robim neisom leniva krava.V lete boli ich an dovolenke ale ja som mala bolavu nohu poupratowala som iba raz, druhykrat som enstihla, lebo sme isli an dovolenku zase my s frajerom.. Ked dosla povedala frajerovi ze taka nevesta ma upratat, umyt okna a obriadit dom ak nebola doma... A zato všetko si zasluzim take spravanie?:/ Teraz robi velku solavu 25.12 lebo ma 40, ale ktovei, či ma vobec pozve...:/ A ja aze kedze ma 40tku musim kupit nieco extra ved nepojdem tam z prazdnymi rukami.. Poradte prosim ako s astym vysporiadat, kto je na vine,? Kmaosky ma povzbudzuju ze zict budem s frejrom nie snou a mam ju mat na haku a donest len cokoladu.

daniuska

Heh, svokra je kozorozec, kedze sa narodila 25.12., to aj moja stara mama bola kozorozec, tiez vtedy narodena a poviem ti, ze takejto osobe sa nezavdacis. Su to odmerane bytosti uznavajuce len svoju rodinu a svoje deti, nikdy jej nebudes dostatocne dobra, s tym pocitaj. Kozorozkyne su velmi pedantne a sekyrujuce osoby, maju svoje zasady a su velmi neprijemne v ulohe svokier....vela trpezlivosti.

muc

svokra? je to osoba, ktora mi pokazila zivot. som rada ze ju nevidim, ale aj tak citim jej negativne vibracie. bléééééé....

soffa

ze nechodite spolu na kavicky ani nakupovat,DDDDto ja tiez so svojou svokrov nechodime na kavicky a nakupovat.ja som rada ze ju nevidim. a to som nevesta;D

phoe

No a ked ťa pozve na oslavu 40 ky a ty jej donesies len čokoládu, tak by si bola dobre trapna. Aj kamarátky máš múdre. Veď ked idem niekam na oslavu, tak tam nejdem s cokoladou ako pre malé decko. Aj decku by si kúpila plysaka aspoň. Dohodnite sa s priateľom a kúpte jej niečo aspoň za 50 eur. Nebuď trapna.

ni-ka

phoe-aj mna to napadlo-ze "svokra" ked ma narodky na vianoce,robi oslavu a ona na nu vzdy pride,takze logicky nieco donesiem...ale dawia ked ma narodky tak ich oslavuje doma a "svokru" nevola,takze preco by jej mala nieco este dodatocne davat?!

phoe

Presne ako vraví Nika, ked tam chodievas, je normálne že tam aj upraces, aj po sebe, aj pomozes. Veď sa nad tým zamysli, preco by ti mala niečo kupovať? Pozvala si ju na oslavu ?

ni-ka

preco nie?byvas u nich, minas im vodu, jes ich jedlo, svietis ich elektrinou...tak na oplatku caka ze aspon za to, ze u nich zijes a vyjedas ich, ked su mimo barak, ze aspon vyluxujes...