Antibiotika..

Príspevok v téme: Antibiotika..
tery

Chcem sa opytat ci je podla vas normalne uzit tak okolo 5.6 antibiotik rocne..

Asi mam nejaku poruchu imunity...opakuju sa mi zapaly...neviem ako by som ich potlacila. Snazim sa stravovat zdravo..obliekam sa ..a vzdy sa najde nejake miesto na tele.kde sa usidli zapal...a bez antibiotik sa mi neda preliecit. Skusala som aj bylibkove caje..prebiotika..ale nic.
Som uz zufala..

himalajskasol

byvala som tiez casto chora, skusila som uzivat kyselinu listovu a ako zazrakom pomohlo. nejak som si vydedukovala z nejakych clankov ze by to mohlo pomoct a pomohlo. potom som ju prestala brat lebo sa nema uzivat dlhodobo, no ja som ju brala niekolko mesiacov. Mozno by ti pomohla trocha aj uprava stravy.

Kikinka09

Ahoj, ja som tiež mávala oslabenú imunitu a vkuse sa na mňa lepilo kadečo. Vyskúšala som užívať rôzne výživové doplnky, ale s ničím som nebola spokojná, a tak som skúsila ešte wobenzym. To bol posledný pokus, pretože už som naozaj bola zúfala, ale wobenzym mi dal dokopy imunitu a odvtedy som zdravá a nič ma netrápi.

tery

Ja som to uz skusaka vyziv.doplnkami...ale ani tie mi neribia dobre. Proste na vsetko reagujem alergicky.Maloktore liejy znesiem. Somnou toje tazke. A lekarka ...ak jej poviem ze nejak inak ci sa neda...ze nie ze potrebujem ant. Ze to nejde bez toho....Som predavkovana a neviem sa z toho dostat...vkuse zdr.problemy...ktore mi uz zobrali aj chut do zivota :-(

sasanka0100

Ahoj,ja tiez by som ti radila ist prirodnou cestou. Sa necuduj,ze sa ti to stale opakuje, ATB ti uz znicili vsetku crevnu mikrofloru a vlastnu imunitu.A tu navratis jedine prirodou,kt. je nasmu telu vlastna,nie chemia.Na toto poznam velmi dobru lekarku,ktora robi bioregulacnu medicinu. Urobi ti specialne vysetrenie celeho organizmu,aby zistila jeho slabe stranky, oslabenie a na zaklade toho ti vytestuje presne lieky na tvoj organizmus,vsetko je prirodne. Vysetrenie stoji iba 15€,tak za vyskusanie stoji.Lieky sa platia zvlast,podla toho co ti da. Cislo ,kde sa da objednat v ramci SR ti poslem ak chces, len mi napis na hekate1@azet.sk

Božka845

A skúšali ste to prírodnou cestou? Mám na mysli výživové doplnky. Ja som na antibiotikách permanentne 6 krát do roka a odkedy užívam určité doplnky od určitej firmy, antibiotiká som neužila ani raz a už to trvá tri roky. Možno by ste mohli skúsiť aj túto cestu.

tery

Lenze ked umna prepukne zapal...doslova tak silny.ze aj ked preliecujem stale skoncim na ANT...ci su to uz gyn.zapaly..dychac.ustrojenstva..a naposlednu dobu vlastne ani lekar.nevedie prist nato kde vlastne..ide o taky kolobeh ustavicny..

lilyiankaa

no normálne to nie je, nepoviem jeden, dvakrát vybrať ročne antibiotiká, ale nie 4x, 5x ...to je už fakt dosť .... do mňa tiež pchala moja detská lekárka stále antibiotiká, vždy a na všetko len ATB a som aj tak dopadla ... odvtedy, čo mi totálne nimi zničila žalúdok a polroka som nemohla normálne jesť, len asi tak jednu výživu denne, tak sa im vyhýbam a nikdy by som ich do pusy nedala ..skús inú lekárku, niektoré nevedia predpisovať nič iné a pomôcť nijak len týmito hnusobami