Blíži sa stužková a som strašne bledá. Ako sa rýchlo opáliť?

TinaM

Mozno by si mohla skusit samoopalovacie telove mlieko-myslim, ze tak sa to vola. Nie je to vyslovene silny samoopalovaci krem, ale nieco medzi nim a telovym mliekom. Ja som s nim bola spokojna, ale necakaj odtien ako po dvoch tyzdnoch v egypte. A hlavne, nech uz na seba das cokolvek, davaj pozor na rovnomerne nanasanie, hlavne prechod krk a tvar, chrbatnech ti natrie niekto iny, aby si to mala pekne. A pozor na ruky-myslim dlane :) Vela stastia. Urcite budes na stuzkovej krasna, ci uz opalena alebo nie :)
PS: nestihas do stuzkovej este odletiet niekam k moru? To mas najprirodzenejsi sposob :D

parlamentka

Silvia, keď si vyberieš kvalitný produkt, ktorý je na prírodnej báze reakcie pokožky a nie farby, tak sa fľakov báť nemusíš. To, že samoopaľovacie prípravky robia fľaky a farbia na oranžovo je výsadov lacných krémikov z drogerky, alebo parfumerky. To sú len obyčajné zafarbené mlieka, ktorých výsledok je katastrofálny. Dnes už sú na trhu špeciálne prípravky, ktoré fungujú úplne inak a výsledok je perfektný. Solárko je prežitok a kto sa má aspoň trochu rád, určite sa mu oblúkom vyhne :)

WildWind

no s pripravkom pochybujem ze budes mat peknu prirodzenu snedu pokozku, hrozi ze budes mat flaky, ked ti ujde nejake miesto kde sa nenatries, dalej je riziko ze skoncis miesto broznu oranazova, a este k tomu si tym aj zaspinis saty ... takze jedine to solarko alebo nic, ved ta vsetci co tam budu vidia kazdy den tak bledu a ze mas svetle saty to nevadi..podla mna pre jeden vecer netreba az takto spekulovat.

Silvia468

Ďakujem, ale solárko to nie. Nevedela som, že tam ešte niekto chodí v dnešnej dobe, veď je to strašne škodlive... To skôr nejaký prípravok, keby niekto dooporučil.

linda22

nastreky v salonoch neskusaj, lebo to moze skaredo dopadnut, mozes zostat nechutne tmava a flakata a nezmyjes to. Skus 3 x solarko 14 dni pred stuzkovou si to rozplanuj, nechod do solarka 3 dni pred stuzkovou, aby si nebola zcervenala, potom to pekne zhnedne a pouzi v solarkovych salonoch krem specialne na urychlenie opalenia, oplati sa, hlavne tvar, dekolt ruky, co bude odhalene...