Vysnívaná postava do Vianoc

Marina12364

Vysnívaná postava do Vianoc? Daj si dlhodobejší cieľ. To že schudneš nestačí, musíš si postavu aj udržať a to sa nedá inak, ako zmenou životného štýlu. Strečing je na naťahovanie a uvoľňovanie svalov, to že si zacvičíš brucho a dáš strečing je v podstate nič, ak cielene cvičíš brucho s tým, že chceš schudnúť práve túto časť, tak ťa sklamem, pretože chudne sa z celého tela, nielen z jednej časti a brucho ide väčšinou nakoniec. Čo sa týka dĺžky cvičenia, názory sa rôznia, ja sa prikláňam k maximálne 1 hodine, pokiaľ cvičíš 30 minút intenzívne HIIT tréning, alebo kombinuješ silový tréning a do toho dávaš kardio, častokrát máš lepšie výsledky ako pri dlhých pre telo stresujúcich cvičeniach, o hodine a pol ani nevravím. 80% úspechu je aj tak strava. Takže stravovať sa racionálne, vyvážiť ju správnymi tukmi, cukrami a nezabúdať na bielkoviny a hlavne si uvedomiť, že chudnutie nie je záležitosť 2 týždňov, ako si mnohí myslia. Veľa zdaru.

redbul

Ahoj,

ja som schudol 30 kg za pol roka :)
nic tazke to nieje, uprava stravy a pohyb. niekedy vedia dopomoct aj rozne bylinky ako antioxidanty, ktore cistia telo a podobne :) ale strava je najdolezitejsia :) cvicit kym sa clovek nespoti, hodka je dobra. inac pozri aj jogu, ta robi divy. napr 5 tibetanov je uplna pecka :)

Stevo
stevokole@gmail.com
+421908 476 438

vajuky

Ahoj ja sa pridám ku tebe :)
Chcela by som mať do Vianoc tiež super povahu :)
Chcem ti povedať že získať vytúženú postavu sa nedá len s cvičením ale + strava.
Ja sa snažím chodiť do fitka každý deň len ta strava nejako a nejako moc zlé no :) Musím nabrať silu a premôcť sa :)

odpovedam

Co je to vysnivana postava? Spevnit sa? Schudnut? Pribrat? Strecing je len na relax unavenych svalov, nie je to cvicenie v pravom zmysle slova. Nedosiahnes nim ziadnu zmenu postavy. Cvicit brucho je fajn, ale takisto nim neschudnes viscelarny ani iny tuk. Prvu polhodinu palis iba sacharidy, naozaj sa neoplati cvicit tak kratko. Ale nenapisala si naozaj nic o tom, co chces dosiahnut.

Prezyvka55

Akoze 25minutove cvicenie volas cvicenim? Cvicit by sa malo hodinu-hodinu a pol kazdy druhy den alebo kazdy den, kratsie cvicenia nemaju zmysel.