Laserová operácia Spinn

ariianka

to dufam, lebo bola by skoda, keby to nepochopila, niekedy je lepsie tieto veci vediet hned na zaciatku, nech sa clovek vie zariadit co a ako, nech je pripraveny na to, co ho caka, co moze alebo naopak co zase nemoze a podobne ;)

patrici77

myslim, ze sme jej to vysvetlili dostatocne, su veci, s ktorymi sa proste nejako hybat neda, tak to proste je a my s tym moc toho teda nenarobime, je to aj preto, ze sa berie ohlad na nase zdravie, nie je to len tak, ze niekto si povedal, ze takych ludi nebudeme operovat :)

ariianka

levandula obmedzenia su na kazdej klinike bez rozdielu co viem, ide o to, ze ten zakrok je proste taky, ze ho nemoze taky clovek, ktory ma take problemy podstupit, je jedno na akej klinike to je, ak ide o ten isty zakrok rozumies?

patrici77

prepacte mi baby, ze az teraz. Skor som sa sem nedostala. Ide o to, ze toto su celkovo problemy, skrz ktore nemoze clovek takuto operaciu podstupit, nemyslim si, ze na nejakej inej klinike by cloveku s takymito problemami dovolili podstupit operaciu, pretoze nou by sa mohli nejake veci zbytocne skomplikovat a myslim, ze to by si ziadny lekar nieco taketo nedovolil, ze hazardovat so zdravim cloveka ;)

0levandula0

To verím, že ju to mrzelo. Takže toto je problém kedy nie je možné podstúpiť túto operáciu hej? Myslíš, že takéto obmedzenia sú len na tejto klinike? Že inde by to moéhla podstúpiť? Alebo to je celkovo taký problém kedy to proste možné nie je.

Lietorika114

HM! Takto ale ako si to popisala, ze moznosti pristroja a podobne, to takymto sposobom asi nefunguje na kazdej jednej klinike, alebo sa mylim? No toto je vec, z ktorej mam tiez trosku obavu, ze nakoniec sa rozhodnem, odhodlam a nebudem to moct podstupit.

patrici77

nie je vhodny pre kazdeho cloveka, ma problemy so zrakom konkretne ju trapi zakal v oku a v takomto pripade sa laserova operacia neodporuca, nerobia ju vzhladom na bezpecnost pacienta a podobne. Mrzelo ju to, ze tento zakrok nemoze podstupit, ale proste su situacie kedy sa neda svietit :/

0levandula0

Patrici z akého dôvodu tvoja známa nemohla laserovú operáciu absolvovať? Čo také jej je, že ju nechceli takýmto spôsobom ošetriť? Osobne ti poviem, že som si myslela, že tento zákrok je vhodný pre každého jedného človeka bez rozdielu, ktorý má problém s očami :/

patrici77

moznosti pristroja - znamena to, ze ak sa da pristrojom cloveku, zraku este nejako pomoct, ze napriklad po zakroku by sa este nejako zhorsil zrak casom tak ak je to v moci pristroja tak opat to zopakuju a urobia vsetko preto aby vysledok bol taky po akom tuzis :) kazde oko je ine, ale mam vacsinu znamych, ktori takyto zakrok podstupili a nemali problem, znama mala akurat problem, ze ho nemohla absolvovat aj ked velmi chcela :/

Lietorika114

HM! Ako to myslis, ze ide o moznosti pristroja? Prepac, ale nerozumiem tomu a odcenila by som keby si mi to vysvetlila. Tak ja viem, ze vacsine ludi zakrok pomoze, ale co maju robit ti ktorym nepomoze? Kde moze nastat problem, ked operacia neprinesie ziadane vysledky?