Nemoze za to alebo zamerne so mnou nechce spat?

Príspevok v téme: Nemoze za to alebo zamerne so mnou nechce spat?
hmmmmm

Ahojte vo vzťahu sme asi pol roka začali sme spolu spat asi po troch mesiacoch vzťah je super priateľ vi všetkom úžasný len je často chorý a sťažuje sa na bolesti svalstva dosť často v poslednej dobe spolu malo špine a vadí mi to lebo troška neverím tomu že to má z pretazenia ked sa tyzden nevidíme viem že v práci má stres ale inak sa mu darí tak to nechamem a začínam byť pomaličky aj chladná k nemu čo si o tom myslite?

hmmmmmmmmmmm

suineg, poznám tvoje ,,geniálne,, príspevky a nedá sa povedať, že by som si z nich niekedy niečo vzala :) ozaj, ako sa darí tvojmu experimentu?

aby som povedala viac o tom..je to mladý muž, stres kvôli práci pre to myslím je naozaj skoro brať si aj domov..rozprávali sme sa o tom, povedala somm mu, že jasné že chcem to s ním robiť, keď ma vzrušuje. a lebo ho ľúbim. aj dalšie iné veci. dozvedela som sa, že ho to tam dole bolí. máte s tým niekto skúsenosti? z čoho to môže mať?

suineg

sorry, ale ďalšia tupá ženská, niečo si naštuduj o mužskej a ženskej sexualite, muž prežíva sex hlavne v hlave a pokiaľ je tá totálne out napr. zo spomínaného stresu tak sexuálne výkony nečakaj, ale asi len ďalšia čo sa chce mať fajn, byť zabezpečená však nech sa mladý v robote zhumpluje, hlavne, že sú útachy,ale ja chcem predsa aj sex 7 x v týždni haha to sú také keci uletené od reality keď ho hneď podozrievaš, že má inú tfuj nad takýmito ženami sa mi inak prevracia žalúdok

wreck

neverim, ze bolesti svalov su zo stresu. posli ho na komplexne preventivne vysetrenie k vseobecnemu lekarovi. ma nan zo zakona narok najmenej raz za dva roky.

a trosku sa krot v pouzivani ciarok a bodiek, inak sa tvojmu prispevku bude dat lepsie rozumiet, a to predsa nechces! no nie? ;-)